#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

ParkSpace24 Frankfurt Airport

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Frankfurt am Main Airport, dan kunt u onder andere terecht bij ParkSpace24. Hier combineert u het Frankfurt Airport parkeren met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Valet parkeren is een zeer eenvoudige parkeervorm, wij leggen alles uit op onze parkeervormen pagina en verderop deze pagina. De valetservice bij Parkspace24 Frankfurt am Main is vergelijkbaar met ieder andere valetservice.

Uw auto wordt geparkeerd op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Op de foto’s kunt u al eenvoudig een impressie krijgen van deze parkeerplaats. De parkeerplaats van van ParkSpace24 Frankfurt Main Airport is voorzien van camerabeveiliging, voertuig-inspectie, 24-uurs bewaking, een slagboom en is geheel omheind. Zoals te zien is op de foto’s is het terrein netjes verlicht en geasfalteerd en ook voorzien van een wachtruimte met toilet. Het parkeerterrein en additionele services zijn 24/7 geopend.

Let op: Tussen 23:45 uur en 06:45 uur moet ter plaatse een eenmalige toeslag van € 35,00 worden betaald.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafen Frankfurt, 60547 Frankfurt am Main
Adres parkeerplaats Stettiner Straße 51, 65795 Hattersheim am Main
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met ParkSpace24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Meer Info over het Parkeerproces bij ParkSpace24

U ontvangt nadat u de reservering voltooid heeft een reserveringsbevestiging per mail. U kunt deze ook direct online downloaden zodra de betaling voltooid is. Bewaar de reserveringsbevestiging goed, u dient deze aan de chauffeur te tonen. Dit kan zowel digitaal als geprint.

Zoals eerder benoemd parkeert u bij Parkspace24 Frankfurt in combinatie met een valetservice. Deze service zit bij de prijs inbegrepen, u hoeft dus niet op extra kosten te rekenen. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de vertrekhal van Frankfurt Airport. Het ontmoetingspunt bij Terminal 1: is bij vertrekniveau (Vertrek) B6. Het ontmoetingspunt bij Terminal 2 is op vertrekniveau E8. Hier wordt uw auto overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de parking.

Bij terugkomst dient u weer telefonisch contact op te nemen met Park Space 24 Frankfurt Airport, het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Bewaar deze dus ook tijd uw vakantie goed. Uw auto

Meer Info over onze Klantreviews

Wilt u voor u de reservering maakt wat reviews ParkSpace24 Frankfurt inzien? Dat is mogelijk, u vindt namelijk van iedere parkeeraanbieder de daadwerkelijke parkeerervaringen terug op onze website. Alle klanten krijgen een uitnodiging een review in te vullen en de parkeerervaring te delen. Zo weet niet alleen u, maar weten ook wij hoe het parkeren bij Park Space 24 Frankfurt ervaren wordt. Zo hebben we een betere grip op ons aanbod en kunnen we onze kwaliteit waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b