#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Parkshuttle24 Keulen Airport

Keulen Airport is een mooie luchthaven met aantrekkelijke en voordelige vluchten. De luchthaven is echter moeilijk bereikbaar het openbaar vervoer dus is het aantrekkelijk om hier met de auto heen te reizen en te parkeren. Via Vliegen en Parkeren vindt u zeer eenvoudig een voordelige én betrouwbare parkeerplaats die u direct kunt reserveren. Ons ruime aanbod is door ons persoonlijk gecontroleerd en zijn allen gecertificeerde parkeeraanbieders. Parkeren Keulen Airport is dus altijd betrouwbaar en kunt u dus met een onbezorgd gevoeld op vakantie gaan. Bij Parkshuttle24 kunt u goedkoop parkeren Keulen Airport aan de hand van twee verschillende parkeervormen: shuttle en valet parking. De parkeerplaats biedt een ruim service aanbod en is uitstekend beveiligd en wordt mede daarom uitstekend beoordeelt door onze klanten.

Lees meer
Adres parkeerplaats Genker Straße 9, 53842 Troisdorf
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parkshuttle24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parkshuttle24
Parkshuttle24 wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 23-05-2019 "Correct. Snel geregeld en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Noijen- 22-05-2019 "Door de werkzaamheden aan de weg duurt het langer op gebracht en opgehaald te worden. Ook de berijkbaarheid lijdt hier onder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Keulen op Vliegenenparkeren.nl

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige parkeerplaats bij Keulen Airport, dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. U kunt bij ons altijd terecht, of u nu kort moet parkeren of lang parkeren Keulen Airport. U kunt ons aanbod vergelijken op basis van verschillende variabelen, hiermee vindt u gemakkelijk een parkeerplek die voldoet aan uw wensen. U kunt uw ideale parkeerplek direct reserveren en zo bent u binnen enkele minuten voorzien van goedkoop parkeren Vliegveld Keulen. U betaalt geen reserveringskosten en u ontvangt binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. Wanneer er onduidelijkheden optreden dan kunt u terecht op onze FAQ-pagina of u kunt gebruik maken van onze gratis klantenservice, wij helpen u graag!

Valet Parking Keulen bij Parkshuttle24

Bij Parkshuttle24 kunt u, wat u wellicht niet had verwacht, ook kiezen voor valet parking. Valet parking Keulen Airport is een zeer snelle én eenvoudige parkeervorm. Wanneer u heeft gekozen voor valet parking dan rijdt u direct naar het vliegveld. Hier staat op een afgesproken locatie een chauffeur voor u klaar om uw auto over te nemen. Na een korte inspectie neemt de chauffeur uw auto over en kunt u uw reis vervolgen. Bij terugkomst zal er na telefonisch contact weer een chauffeur klaar staan op een afgesproken locatie. U krijgt hier uw auto weer overhandigt en u kunt gemakkelijk en snel uw reis vervolgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )