#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Park Shuttle/Valet Keulen Airport

Steeds meer reizigers kiezen ervoor om via een buitenlandse luchthaven te vliegen. Eén van die mogelijkheden is via vliegveld Keulen. Via Vliegen en Parkeren kunt u dit aanbod gemakkelijk vergelijken en u kunt direct reserveren. U heeft binnen enkele minuten uw ideale parkeerplek geregeld en zodoende bent u voorzien van goedkoop parkeren Keulen Airport. Parkeren bij vliegveld Keulen kan gemakkelijk en goedkoop bij ParkShuttle. Bij deze parking staat veiligheid hoog in het vaandel: zo is er videobewaking, is het hele terrein omheind en zijn er altijd bewakers aanwezig. ParkShuttle biedt u daarbij ook nog eens extra opties zoals wasbeurten, tankservice of eventueel kosteloze starthulp. Een goede optie dus, zowel bij kort als bij lang parkeren Keulen Airport

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Keulen
Adres parkeerplaats Pauline-Christmann-Straße 4, 51107 Keulen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Shuttle/Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Shuttle/Valet
Park Shuttle/Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert Bogaerts- 31-08-2019 "Goede service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
IBRAHIM TAMER NALDEMIR- 13-08-2019 "Zeer goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Guntlisbergen- 23-07-2019 "Super geregeld ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JHM Bessems- 13-07-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Bors- 26-06-2019 "Alles oké geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fam. Haafkes- 20-12-2017 "Doen wat ze beloven, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Van der Weijst- 19-12-2017 "Medewerker spraak meerdere talen dat was fijn, voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Toonders- 19-12-2017 "Locatie was niet super netjes maar het was ook de goedkoopste..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parking Vliegveld Keulen bij Vliegen en Parkeren

Als u ervoor kiest om via Keulen te vliegen en op zoek gaat naar een goede betrouwbare parkeerplaats dan biedt Vliegen en Parkeren voor u de uitkomst. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen in te vullen op de website waarna wij de beste opties van parkeren Keulen Airport overzichtelijk weergeven. Het gebruik maken van Vliegen en Parkeren in uw zoektocht naar een parkeerplaats bij Keulen Airport bespaart u veel geld en tijd en kunt u geheel zorgeloos en zo goedkoop en veilig mogelijk genieten van uw welverdiende vakantie. Mocht u vragen hebben dan kunt u tijdens onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Parking Keulen Airport bij Park Shuttle/Valet

Er zijn over het algemeen meerdere parkeermogelijkheden beschikbaar. Bij Park Shuttle/Valet kunt u zoals de naam al doet vermoeden parkeren aan de hand van shuttle parking en valet parking. De eerste optie is shuttle parkeren Keulen. Deze parkeermogelijkheid houdt in dat u zelfstandig naar het parkeerterrein rijdt. U zult hier uw auto parkeren waarna u met de shuttlebus naar de luchthaven Keulen wordt gebracht. De shuttlebus van ParkShuttle is geheel gratis en rijdt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bij ParkShuttle is dit de goedkoopste mogelijkheid. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. Bekijk de instructievideo's over shuttle parkeren valet parking.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b