#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

ParkSafe Keulen Airport

Gaat u op reis via Keulen Airport en wilt u uw auto veilig parkeren? Dan kunt u terecht bij ParkSafe Keulen. Deze aanbieder heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een zeer nette en goed beveiligde parkeerplaats. U kunt dus met een gerust gevoel kiezen voor parkeren Keulen Bonn en uw auto hier achter laten. De parkeerplaats is voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Daarnaast is het terrein verlicht, geasfalteerd én 24/7 geopend. U kunt dus op ieder moment van de dag de auto parkeren en gebruik maken van de aangeboden services. Nadat u een reservering heeft gemaakt ontvangt u een bevestiging via de mail waarop uw gegevens, de contactgegevens van ParkSafe en een beschrijving van het parkeerproces staat vermeld.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rösrather Str. 334, 51107 Köln, Duitsland
Reistijd shuttle: 14min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Safe Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Het shuttle-parkeerproces bij ParkSafe

U kunt kiezen uit twee verschillende parkeervormen, shuttle parkeren en valet parkeren. Wij gaan u meer vertellen over het proces van shuttle parkeren. Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar de parkeerplaats van ParkSafe Keulen Bonn, het adres is Rösrather Str. 334, 51107 Köln, Duitsland. Eenmaal aangekomen parkeert u uw auto, toont u de bevestiging en u wordt zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht met een shuttlebus. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op en u wordt weer opgehaald vanaf de luchthaven en teruggebracht naar de parkeerplaats. Alle informatie staat ook vermeld op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservering.

De ervaringen en beoordelingen van onze klanten

Wij voorzien u graag van objectieve, accurate en transparante informatie. Hierdoor geven wij iedere klant de mogelijkheid ons en de parkeeraanbieder te beoordelen. Wilt u meer weten over ParkSafe Köln Airport? Bekijk dan eens de reviews, onze klanten die hebben het parkeren natuurlijk ervaren en kunnen u precies vertellen hoe het eraan toe gaat.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b