#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen
  • Elektrisch laden <small>( + 15,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 15,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

ParkingPoint Schiphol Airport

Wanneer u uw auto parkeert bij een vliegveld wilt u natuurlijk zeker weten dat uw auto ook op een veilige locatie staat. Wij hebben ons aanbod persoonlijk gecontroleerd op basis van zeer strenge eisen. Ons gehele aanbod heeft de controles goed doorstaan, of nu kort wilt parkeren of lang parkeren vliegveld Schiphol, uw auto is in goed handen. Zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie gaan. U kunt ons ruime aanbod van Parkeren Schiphol gemakkelijk vergelijken en u kunt direct uw plek reserveren. Bij ParkingPoint kunt u kiezen voor valet parking Schiphol. Hiermee wordt uw auto door een professionele chauffeur geparkeerd. De parkeerplaats van ParkingPoint is goed beveiligd en voorzien van de nodige service faciliteiten. Zo kunt u goedkoop parkeren Schiphol én met een onbezorgd gevoel van uw vakantie gaan genieten.

Lees meer
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkingPoint Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over ParkingPoint Shuttle
ParkingPoint Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2020 "Super geregeld en mooi op tijd! Auto stond nog op dezelfde plaats en in de zelfde staat als we hem daar hadden neergezet. Aanrader voor een goede prijs ????volgende keer gewoon weer ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-11-2019 "locatie moeilijk te vinden en wat ver van de luchthaven. verder prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peggy Verhaaff- 23-09-2019 "Op de heenreis werd ik een uur tevoren gebeld waar ik bleef. Vervolgens waren ze er wel op het juiste tijdstip. Terugweg ging ook supersnel. Zou het weer doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-09-2019 "Super handig om zo op vakantie te vertrekken en terug te komen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jolanda klaassen- 16-09-2019 "tot in puntjes geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-09-2019 "Prima service! Het zou handig zijn als vermeld was dat je pas belt nadat je de koffers hebt opgehaald, scheelt onnodig contact! Auto netjes ingenomen en weer teruggeleverd zonder beschadigingen. Prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piet Derks- 09-09-2019 "Alles perfect geregeld. Zouden het de volgende keer zo weer doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Els van den Tempel-Catsburg- 02-09-2019 "Ik ben zeer positief over het parkeren bij parking point! Ze waren zowel bij vertrek als aankomst goed op tijd! Er is niet met de auto gereden. Kilometerstand klopte prima! Dank voor de service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
chr. Duhoux-Rueb- 25-08-2019 "snelle service, liep als een trein!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Alles verliep vlekkeloos "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Lausberg- 19-08-2019 "Prima bedrijf. Doet wat je ervan verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo Veelers- 17-08-2019 "Zeer correcte en betrouwbare valetparking, tegen een aantrekkelijke prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas Koelmans- 14-08-2019 "Professioneel bedrijf die gewoon doet wat ze beloven. Fijn! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remko Schotman- 13-08-2019 "Super ervaring met parkingPoint. Zowel heen als terug reis snelle service. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke chauffeurs die de auto’s kwamen ophalen en brengen. Volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Prima, goede service, netjes op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Moeiteloze service, perfect geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jobke Gerrits - 09-08-2019 "Een half uur van te voren konden we bellen. Ze stonden netjes te wachten. Namen de schade op die er was en de km stand. Nadien weer de auto rond gekeken en geen extra km gereden en ook geen schade. Ik vond het echt super netjes.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MAH Koopman- 07-08-2019 "Niet dat ik zelf in de bedrijfskleding zit maar de mensen moeten beter herkenbaar zijn. Dus een leuke polo of jas met duidelijke herkenbaarheid. U kunt mij daar altijd voor bellen op 06/51095636 groet, Alex Koopman"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Hagemeijer- 04-08-2019 "Prima service en alles goed op tijd ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Voor herhaling vatbaar ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Niets op aan te merken. Alles ging goed. Goedkoper dan een een taxi. Zou het volgende keer weer doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Perfect, voor herhaling vatbaar ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willemiek Tavenier- 21-07-2019 "Heel handige manier om je auto snel te laten parkeren. Alles prima verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Armen Harunyan- 19-07-2019 "We zijn zeer tevreden. ons auto werd op tijd opgehaald en afgeleverd. de jongen moest bij het afleveren nog even op ons wachten, waarvoor dank. bij elkaar erg vriendelijk en klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Super goed meegevallen. We gaan er nog gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R.R Furrer- 16-07-2019 "Wij kregen onze auto terug met eem waas van betongruis op onze auto, terwijl wij hem gewassen en gezogen ingeleverd hadden. Jammer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Na een rit van 2u was het leuk om u auto gewoon naar een afgesproken plaats te brengen,geen parking te moeten zoeken in deze drukte. We werden vriendelijk onthaald,er werd foto"s genomen van de auto in de staat dat hij zich bevond. Koffers uitladen sleutels afgeven en we moesten ons geen zorgen meer maken... Nadat we terug geland waren een telefoontje om te laten weten dat je terug was,daar kregen we de melding dat we terug moesten bellen als we onze bagage hadden en dan zouden ze de auto brengen.Het enige minpuntje was, dat het voor ons onduidelijk was waar we onze auto terug konden oppikken ,na even te zoeken waren we er toch geraakt.Schiphol is ook enorm groot en wat onduidelijk in aanwijzingen. Bij onze auto aangekomen werden we opgewacht door vriendelijke jongens(ook al was het midden in de nacht) Samen een toertje rond de auto gedaan,om te kijken als er niets beschadigd is,km stand nakijken en we konden richting huiswaarts gaan. Ik zou dit zeker en vast opnieuw doen bij mn volgende vliegreis."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Communicatie verliep erg soepel via de telefoon. Bij heenreis was de chauffeur stipt op tijd op de afgesproken locatie aan het wachten. Bij terugreis ongeveer 10 minuten moeten wachten. All-in-all, heel goede ervaring."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-07-2019 "Prettige manier van parkeren. Je hoeft je nergens druk om te maken. Betrouwbaar en snel. Aangenaam geprijst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2019 "Alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "Prima, accurate service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bastiaan Bel- 20-06-2019 "het was een afschuwelijke ervaring. Ik raad u ten zeerste aan uw auto mee te geven aan Valetparking. Ik kwam terug rond middernacht en had dus gezorgd voor vodoende brandstof in de auto meer dan 50% in de tank. De auto kreeg ik terug met een brandend benzine lampje en de meter stond ver onder nul. De chauffeur was direct verdwenen dus belde ik het kantoor. Het antwoord was "ik ben operator en niet voor deze problemen'"" beneden op Schiphol kunt u tanken. Helaas , daar kon Valet niets aan doen was de installatie buiten gebruik en moest ik op zoek naar een ander tank station. Die vond ik op aanwijzing langs de A4. Ik tankte let wel 56 Liter terwijl de tankinhoud 55 liter is. Dus nagenoeg leeg. zij hebben zeker 300 km met mijn auto gereden in de buurt van Utrecht want er waren 2 radio zenders afgestemd in de regio Utrecht. Advies, maak geen gebruik van Vlet parking A dam Schiphol. Let wel de beoordeling 8,0 past niet en is niet aan te passen door de beoordelaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mirjam Hollander- 20-06-2019 "Prima service! Gekozen voor Valet parking, alles verliep op rolletjes voor zowel de heen als terugreis. Fijn dat je 's nachts binnen 10 minuten naar huis kunt rijden en nagenoeg geen tijd kwijt bent met wachten. Zou het zo weer doen op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Janse de Jonge- 14-06-2019 "Prima service met duidelijke uitleg tegen een zeer redelijke prijs. Een ding is op Schiphol wat lastig: als je aankomt na een vlucht is het de bedoeling dat je eerst naar een hogere verdieping gaat en je daar de auto daar weer gaat halen bij de vertrekhallen 1,2,of 3. Auto's staan dus niet bij de aankomsthallen en dat geeft even wat verwarring. Schipholservice helpt je daarbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Very good experience. Didn't have to wait at all."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leroy van de Pol- 06-06-2019 "Helemaal goed. Ze hebben precies gedaan wat belooft is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Prima service en erg vriendelijke medewerkers. Kleine aanbeveling voor een 10 score. De auto staat bij aankomst terug al klaar. Maar verder prima geregeld. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Klein- 03-06-2019 "Snelle service correcte afhandeling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jarno - 20-12-2017 "Prima, houden zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Vriendelijke man! tamelijk kleine parkeerplaats voelt dan wel vertrouwd en was goed beveiligd en belicht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben van Hoof- 19-12-2017 "Fijn alternatief van luchthaven parkeren en mogelijkheid tot opladen van mijn Tesla was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Airport Parking Schiphol via Vliegenenparkeren.nl

Op vliegenenparkeren.nl kunt u gemakkelijk ons parkeeraanbod vergelijken op basis van aspecten die voor u interessant zijn. Als u bijvoorbeeld uw autosleutels mee wilt nemen tijdens uw vakantie dan klikt u simpelweg op sleutels meenemen. Vervolgens worden enkel de aanbieders getoond waar u uw sleutels mee kunt nemen. Zo proberen wij het oriënteren op Schiphol Airport parking zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodra u een keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren, u ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. U kunt bij ons als snel tientallen euro’s besparen ten opzichte van de P-plekken van Schiphol. Bekijk eens onze blogartikelen en zie hoe u snel u al kunt besparen.

Valet Parking via ParkingPoint

ParkingPoint biedt parkeren Schiphol Airport aan in de vorm van valet parking. U kunt uw auto zowel buiten als overdekt laten parkeren. Valet parking werkt zeer snel en eenvoudig. U rijdt naar het vliegveld waar een chauffeur voor u klaar staat. De chauffeur neemt uw auto over om te parkeren en u kunt direct door met uw reis. Bij terugkomst neemt u, nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen, telefonisch contact op met de aanbieder. Er wordt direct een chauffeur uw kant opgestuurd om uw auto weer te overhandigen. Bekijk eens onze parkeervormen pagina voor een uitgebreide en duidelijke uitleg over shuttle en valet parking.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b