#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.7
Bekijk beoordelingen

ParKing Frankfurt Airport

Frankfurt is een druk bezochte luchthaven onder Nederlandse reizigers en wordt steeds vaker gekozen als beginpunt van een reis of vakantie. Wij snappen de keuze, het is hierbij echter wel belangrijk dat u van tevoren parkeren Frankfurt Airport reserveert. Een zeer voordelige keuze is ParKing Frankfurt Airport. Deze parkeeraanbieder hanteert namelijk scherpe tarieven en heeft daarnaast een uitstekend beveiligde parkeerplaats. U kunt hier 24/7 terecht, dit geldt voor zowel het parkeren als de shuttleservice. Omdat de parkeerplaats onoverdekt is kunt u ieder type auto parkeren. Benieuwd  naar de parkeerplaats? Bekijk dan de foto’s! U heeft Frankfurt Airport ParKing Parkplatz al binnen enkele minuten gereserveerd! Let op: Transfer per shuttlebus naar de luchthaven en terug is bij de prijs inbegrepen voor maximaal 4 personen. Elke extra persoon moet ter plaatse een toeslag van € 5 per enkele reis betalen. Om deze kosten te voorkomen, kunt u uw medereizigers gemakkelijk afzetten voordat u bij de terminal parkeert.

Lees meer
Adres parkeerplaats Morsestraße 25, 60486 Frankfurt am Main
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParKing Frankfurt bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over ParKing Frankfurt
ParKing Frankfurt wordt gemiddeld beoordeeld met 6.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "Probleemloos parkeren inclusief shuttleservice naar eb van vliegveld In beide gevallen ca 10 minuten gewacht op het busje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mehran Eghtesad- 30-08-2019 "Was erg makkelijk. Jammer dat ik bij moest betalen, omdat we met 5en waren ipv 4. Ik had al van tevoren wel keurig gemeld dat ik met 5en waren. Maar toch betalen, een beetje vervelend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michael de Man- 25-08-2019 "Locatie is matig een soort van industrie gebied / bedrijventerrein wat is omgetoverd tot parking. Vriendelijkheid zeer matig. Stiptheid slecht als ze weten dat het verkeer vast staat dan begrijp ik dat ik iets langer moet wachten, zeg dan niet dat er binnen 15 minuten een bus is. Uiteindelijk 2.5 uur moeten wachten omdat telkens het busje vol zat! Niet echt fijn na een reis van 30 uur. Jammer volgende keer toch maar iets meer betalen en dan elders. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Bij aankomst lang moeten wachten om de auto te parkeren op het terrein. Het is een oud bedrijvenpark. Je kan de auto niet lekker wegzetten. Teveel auto’s om in te parkeren of weg te rijden. Gelukkig had ik een ‘goede’ parkeerplek. Bij wegrijden me best moeten doen om eruit te komen door geparkeerde auto’s overal. Zal hier niet gebruik van maken. Mensen vrij nors. Spreken ook slecht engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Lokatie prima, prijs is prima voor lokatie, 24u per dag open. Personeel parkeerplaats correct maar nors, maar moest direct 10 euro extra betalen voor transfer van 5e persoon. Auto snel een plek, sleutel gewoon meenemen. Snel vertrek naar airport. Bij terugkomst vrijwel meteen transfer terug naar de parkeerplaats en afgezet naast de auto, echt perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-06-2019 "Slechte parkeerplaats. Geen ruimte om je auto fatsoenlijk te parkeren, onvriendelijk. Zeker geen aanbeveling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adrianus Dingena Maria van Vugt- 05-06-2019 "Veel te laad met ophalen, word geen Engels gesproken en alles verloopt zeer rommelig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij ParKing Frankfurt Airport

Bij ParKing Parkplatz Frankfurt Airport parkeert u in de vorm van shuttle parking. U rijdt direct naar het adres van de parkeerplaats en parkeert hier uw auto.  U wordt naar het vliegveld gebracht door een chauffeur van de parking middels een shuttlebus. De reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten, houdt hierbij ook rekening met 15 tot 30 minuten wachttijd. Zodra u gereserveerd heeft ontvangt u een bevestiging via de mail. Hierop staan al uw gegevens en de informatie over het parkeren. U kunt tevens onze parkeervormen of FAQ-pagina bekijken voor meer informatie!

Beveiliging en Service van de Parkeerplaats

De parkeerplaats van Parkplats ParKing Luchthaven Frankfurt is zoals gezegd uitstekend beveiligd. Zo wordt u voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s, omheing en een slagboom. Ook is het nette terrein verlicht en geasfalteerd. Uw auto staat dus op een veilige locatie en is in goede handen! Uw autosleutels worden bewaard in een veilige kluis en worden enkel bewaard om het terrein beheersbaar te houden. U kunt dus met een gerust gevoel op vakantie gaan!

Parkeerervaringen en Reviews van ParKing

Wij vinden uw mening ontzettend belangrijk en zijn daarom zeer benieuwd naar uw parkeerervaringen. Hiermee kunnen wij u zo goed mogelijk helpen en de kwaliteit van onze website waarborgen. Iedere klant krijgt na afloop van het parkeren een uitnodiging om een review in te vullen. Zo kunnen andere klanten u wellicht informeren en inspireren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b