#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Parking Spaces DUS Dusseldorf Airport

Het parkeeraanbod rondom Dusseldorf Airport is enorm, hierbij zou Parking Spaces DUS zeker niet over geslagen mogen worden. Parkeren Dusseldorf Vliegveld doet u hier in combinatie met een shuttle- of valetservice. Zo weet u dus dat u zeer eenvoudig parkeert en dit met minimaal tijdsverlies. Uw auto staat op een parkeerplaats die beveiligd is dankzij de aanwezige 24-uurs bewaking, omheining, een slagboom en camera’s. Het terrein zelf kent geen maximale hoogte en is daarnaast geasfalteerd en verlicht. U kunt 24/7 parkeren en gebruik maken van de service. Als extra mogelijkheid kunt u Dusseldorf Parking Spaces DUS zelf uw auto laten wassen tijdens uw reis, tegen extra vergoeding natuurlijk.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Spaces DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Parking Spaces DUS
Parking Spaces DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Abdelhamid Aharchi- 11-08-2020 "Ik snap 1 ding niet we hebben via internet geboekt en toen we daar aankwamen vroeg de taxi chauffeur om 20 euro bij de vliegveld en de bus had geen airco en erg vies"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas Weijman- 08-05-2020 "Waar elke Maatschappij vanwege de CORONA pandemie en er geen vluchten worden aangeboden de betaalde gelden restitueert of een voucher stuurt , is Parking Spaces DUS niet bereid het betaalde bedrag terug te betalen. Men verwijst naar een datum waarop geannuleerd had moeten worden. Dit is misbruik maken van een overmacht-situatie. Klantenservice van de parkeeraanbieder sluit haar antwoord af met de slotzin ": "Ik ben bang dat U het betaalde bedrag kwijt bent " . We beraden ons op de te nemen stappen tegen deze manier van zaken doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-03-2020 "Auto smerig terug gekregen, daarnaast stond de auto in de sportstand, lijkt er op dat de chauffeur zich lekker heeft uitgeleefd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karim Ayech- 04-03-2020 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Georges Vanbaelen- 02-03-2020 "Snelle service, goede ervaring. Afleverlocatie kon beter gecommuniceerd worden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel van Helden- 02-03-2020 "Geweldige manier om je auto stressloos en betaalbaar te parkeren! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-03-2020 "wel 36 km mee gereden voor parkeren en bij vertrek schaven bij rechtervoorwiel, wat voorheen nooit was, bij redelijk nieuwe auto, dit heeft mijn man bij een parkeerplaats naast de autobaan gelukkig kunnen verhelpen. Wel zeer stipt en vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Barbara Schuurman- 24-02-2020 "Hele vriendelijke jongens. Alles gaat wel in het Duits. Voor ons geen probleem, maar aan de telefoon kan ik me voorstellen dat dat wat lastig kan zijn. Auto netjes overgenomen (foto's vd auto gemaakt en kilometerstand) en bij aankomst weer netjes afgeleverd binnen 5 a 10 minuutjes! Echt top! Volgend jaar weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Silvester de Bruin- 21-02-2020 "Great service! Cheap. Nice and friendly people. I would recommend you to use their service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nurullah Bildirici- 20-02-2020 "Goede ervaring. Alles is verlopen zoals ik het had verwacht"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tijmen Dröge- 10-02-2020 "Moeilijke communicatie, vrij directief: ‘rijd nog maar een rondje naar de terminal, ik ben er nog niet’(vrij vertaald). Matig Engels. Auto was vrij vies bij afleveren en was 40 km mee gereden. Bij terugkomst gebeld na landing, werd gevraagd om terug te bellen als we onze baggage hadden. Gebeld en toen vervolgens 20 min buiten moeten wachten op de auto. Plaats waar we elkaar zouden treffen vervolgens erg matig gecommuniceerd. Ik zou voor een andere service gaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ed Van Steijn- 07-01-2020 "Super en correct geregeld.Echt een aanrader.Volgende keer zeker weer!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marjo van Bussel- 25-12-2019 "Het was zoals we hoopten????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Berx- 12-11-2019 "Alles volledig naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-10-2019 "Snel en prima, maar soms lastig communiceren, hun engels is niet denderend. Ook vraag ik me af waarom ze 40-50 km hebben gereden met mijn auto, terwijl ze op 10 minuten afstand zaten... Verder prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
paul leus- 29-10-2019 "Vriendelijk en op tijd! Goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-10-2019 "Alles ging precies zoals afgesproken. Bij aankomst in DDorf airport, werd ik opgewacht door een vriendelijke assistent, die mijn auto herkende en in ontvangst nam. Bij terugkomst belde ik toen ik weer in de vertrekhal was, 10 voor 7. Om 10 over 7 had ik mijn auto terug. Helemaal tevreden, en zal deze service zeker blijven gebruiken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Pijpers- 18-10-2019 "Voor de heenvlucht perfect geregeld. Na retourvlucht ruim een half uur staan wachten, om 0.00 's nachts is zeer irritant."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Esther Agelink- 01-10-2019 "Geen tel hoeven wachten. Zowel bij vertrek en aankomst. Prima en vriendelijke service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jan Jacobs- 18-09-2019 "Dit was excellente service. ik ga dit zeker nog gebruiken en zal de dienst zeker aanbevelen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Uitstekend"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Els- 07-09-2019 "Keurig netjes binnen 10 minuten de auto ophalen en weer brengen. Auto ook netjes in orde bij terug brengen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Franciscus Raassens- 06-09-2019 "Super goede service gehad. De chauffeur was perfect op tijd bij het halen en brengen van onze auto. Hij was ook erg vriendelijk, maakte ons er zelfs op attent dat wij de auto nog moesten nakijken bij onze terugkomst van de vakantie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-09-2019 "bij terugkomst heb ik 25 minuten moeten wachten, voor vertrek vliegtuig gemeld dat ik eerder kwam, telefoon werd niet opgenomen en werd beloofd 5 min tot 3 x toe. dat is jammer.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-09-2019 "Vriendelijk zeker. Optijd bij het afleveren van de auto maar bij het ophalen, wat een drama. In eerste instantie werd aangegeven dat het erg druk was en dan het 20 minuten zou duren, begrijpelijk uiteraard. Op de site geef je je vluchtnummer aan en ook de tijd dat je arriveert. Dit was allemaal optijd dus je verwacht (ervaring vanuit andere VALET parkeren) dat ze optijd aanwezig zijn, iets later kan uiteraard met drukte. Echter geven ze aan 20 min en komen ze een uur later aan. Ze gaven aan dat het druk was, maar de auto zelf geeft aan dat ze pas 20 minuten aan het rijden waren. Beetje raar verhaal dus. Kort samengevat voel je je dan belogen. Ik kom hier dus niet meer terug. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-08-2019 "Prima service, op tijd! Binnen 5 min stonden ze weer op het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Linda van de Weijer- 28-08-2019 "Meneer was mooi op tijd. Wij vonden het zelf lastig begrijpen waar we precies moesten zijn, maar ik denk dat het aan onszelf lag. Gelukkig zag hij ons en riep hij. Toen we weer terug naar huis wilden, stonden ze ook weer op dezelfde plek en op tijd klaar. Helemaal in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnoud Wessel- 09-08-2019 "Top service en betrouwbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loek Thijssen- 02-08-2019 "Meneer was keurig op tijd en de auto was ook weer snel terug na het landen. Echter kon ik via de boordcomputer zien dat er niet geheel rustig is gereden in de auto van luchthaven naar parkeerplaats en vice versa "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ahmed Yiliz- 04-07-2019 "eerste keer via dusseldorf airprot. valetservice al wel vaker gedaan. alles wat goed te vinden en de chauffeur stond al klaar. toen ik terug kwam was ie er ook weer snel dus ik ben tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Parking Spaces DUS

Bij Parking Spaces DUS kunt u op twee verschillende manieren parkeren, met een shuttleservice en valetservice. Via deze pagina kunt u de shuttleservice reserveren en hierdoor beschrijven wij enkel het shuttle parkeerproces. Bij aankomst rijdt u naar de parkeerplaats, gelegen op de Vogelsangerweg 39, 40472 Düsseldorf. Hier parkeert u uw auto, toont u de verkregen reserveringsbevestiging/voucher en vervolgens wordt u zo spoedig mogelijk naar de luchthaven gebracht met de shuttleservice. Houdt rekening met een eventuele wachttijd van 15 minuten. 

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact ParkingsSpacesDUS, het telefoonnummer vindt u de reserveringsbevestiging/voucher. Vervolgens komt er zo spoedig mogelijk een shuttlebus naar de luchthaven gereden om u op te halen en terug te brengen naar de parkeerplaats. Dit gehele proces, inclusief alle benodigde contactgegevens, vindt u terug op uw reserveringsbevestiging/voucher. Deze ontvangt u per e-mail, maar kunt u ook na het maken van de reservering online downloaden. 

De Beoordelingen en Ervaringen van onze klanten

Wilt u meer weten over Parking Spaces DUS Vliegveld Dusseldorf? Lees dan eens onze reviews! Wij kunnen u namelijk vertellen hoe alles in elkaar zit, onze klanten u echter precies vertellen hoe het parkeren ervaren wordt en hoe zij erover denken. Laat jezelf informeren en wellicht inspireren met uw keuze.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b