#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Parking Spaces DUS Dusseldorf Airport

Het parkeeraanbod rondom Dusseldorf Airport is enorm, hierbij zou Parking Spaces DUS zeker niet over geslagen mogen worden. Parkeren Dusseldorf Vliegveld doet u hier in combinatie met een valetservice. Zo weet u dus dat u zeer eenvoudig parkeert en dit met minimaal tijdsverlies. Uw auto staat op een parkeerplaats die beveiligd is dankzij de aanwezige 24-uurs bewaking, omheining, een slagboom en camera’s. Het terrein zelf kent geen maximale hoogte en is daarnaast geasfalteerd en verlicht. U kunt 24/7 parkeren en gebruik maken van de service. Als extra mogelijkheid kunt u Dusseldorf Parking Spaces DUS zelf uw auto laten wassen tijdens uw reis, tegen extra vergoeding natuurlijk.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Oldenburgerstrasse 28, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Parking Spaces DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parking Spaces DUS
Parking Spaces DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Esther Agelink- 01-10-2019 "Geen tel hoeven wachten. Zowel bij vertrek en aankomst. Prima en vriendelijke service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jan Jacobs- 18-09-2019 "Dit was excellente service. ik ga dit zeker nog gebruiken en zal de dienst zeker aanbevelen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Uitstekend"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Els- 07-09-2019 "Keurig netjes binnen 10 minuten de auto ophalen en weer brengen. Auto ook netjes in orde bij terug brengen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Franciscus Raassens- 06-09-2019 "Super goede service gehad. De chauffeur was perfect op tijd bij het halen en brengen van onze auto. Hij was ook erg vriendelijk, maakte ons er zelfs op attent dat wij de auto nog moesten nakijken bij onze terugkomst van de vakantie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-09-2019 "bij terugkomst heb ik 25 minuten moeten wachten, voor vertrek vliegtuig gemeld dat ik eerder kwam, telefoon werd niet opgenomen en werd beloofd 5 min tot 3 x toe. dat is jammer.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-09-2019 "Vriendelijk zeker. Optijd bij het afleveren van de auto maar bij het ophalen, wat een drama. In eerste instantie werd aangegeven dat het erg druk was en dan het 20 minuten zou duren, begrijpelijk uiteraard. Op de site geef je je vluchtnummer aan en ook de tijd dat je arriveert. Dit was allemaal optijd dus je verwacht (ervaring vanuit andere VALET parkeren) dat ze optijd aanwezig zijn, iets later kan uiteraard met drukte. Echter geven ze aan 20 min en komen ze een uur later aan. Ze gaven aan dat het druk was, maar de auto zelf geeft aan dat ze pas 20 minuten aan het rijden waren. Beetje raar verhaal dus. Kort samengevat voel je je dan belogen. Ik kom hier dus niet meer terug. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-08-2019 "Prima service, op tijd! Binnen 5 min stonden ze weer op het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Linda van de Weijer- 28-08-2019 "Meneer was mooi op tijd. Wij vonden het zelf lastig begrijpen waar we precies moesten zijn, maar ik denk dat het aan onszelf lag. Gelukkig zag hij ons en riep hij. Toen we weer terug naar huis wilden, stonden ze ook weer op dezelfde plek en op tijd klaar. Helemaal in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnoud Wessel- 09-08-2019 "Top service en betrouwbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loek Thijssen- 02-08-2019 "Meneer was keurig op tijd en de auto was ook weer snel terug na het landen. Echter kon ik via de boordcomputer zien dat er niet geheel rustig is gereden in de auto van luchthaven naar parkeerplaats en vice versa "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ahmed Yiliz- 04-07-2019 "eerste keer via dusseldorf airprot. valetservice al wel vaker gedaan. alles wat goed te vinden en de chauffeur stond al klaar. toen ik terug kwam was ie er ook weer snel dus ik ben tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Parking Spaces DUS

Het parkeren bij Parking Spaces DUS Airport werkt zeer eenvoudig en u heeft minimaal tijdsverlies. U rijdt namelijk direct naar de luchthaven, neem ongeveer 15 á 30 minuten voor u arriveert telefonisch contact op met Parking Spaces DUS, u vindt het telefoonnummer terug op de bevestiging. Hieropvolgend wordt een chauffeur naar de luchthaven gestuurd, die neemt uw auto over en parkeert op de parkeerplaats. Bij terugkomst belt u weer nadat u geland bent en uw auto zal weer teruggereden worden naar de luchthaven. Makkelijker en sneller gaat het niet worden!

De Beoordelingen en Ervaringen van onze klanten

Wilt u meer weten over Parking Spaces DUS Vliegveld Dusseldorf? Lees dan eens onze reviews! Wij kunnen u namelijk vertellen hoe alles in elkaar zit, onze klanten u echter precies vertellen hoe het parkeren ervaren wordt en hoe zij erover denken. Laat jezelf informeren en wellicht inspireren met uw keuze.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )