#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden

ParkHeld24 Frankfurt Airport

ParkHeld24 is een van de opties voor het parken Frankfurt Airport. U parkeert in combinatie met een valetservice, deze service is bij de prijs inbegrepen. ParkHeld24 Frankfurt Airport is zoals de naam doet vermoeden 24/7 geopend, u kunt dus zowel overdags als s’ nachts uw auto parkeren en gebruikt maken van de services. Verderop de pagina vindt u meer informatie over het proces van parkeren en hoe alles in zijn werking gaat.

De parkeerplaats van ParkHeld24 Frankfurt is voorzien van elektrische laadplaatsen en biedt als extra serviceoptie een auto was service aan. Beide opties zijn niet via onze website te reserveren, hiervoor kunt u na het maken van een reservering het best contact opnemen met de parking. Uw auto wordt 24/7 bewaakt en er wordt voertuig inspectie aangeboden. U vindt alle faciliteiten van de parkeerplaats onderaan de pagina.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafen Frankfurt, 60547 Frankfurt am Main
Adres parkeerplaats Autokino Gravenbruch Außenliegend; 63263 Neu Isenburg
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met ParkHeld24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren van uw Auto bij ParkHeld24

U krijgt een reserveringsbevestiging per mail zodra u een reservering gemaakt heeft. Hierop vindt u alle benodigde informatie; een beschrijving van het parkeerproces, de contactgegevens van de parking en uw persoonlijke gegevens.

Het parkeren bij ParkHeld24 Frankfurt am Main gaat zeer eenvoudig in zijn werking. U rijdt naar de luchthaven en hier wordt uw auto overgenomen door een chauffeur. Deze chauffeur inspecteert de auto en parkeert deze vervolgens op de parkeerplaats gelegen nabij de luchthaven. U dient 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen zodat de parking ervoor kan zorgen dat er een chauffeur op tijd klaar staat.

Bij terugkomst dient u weer te bellen met Frankfurt Airport ParkHeld24. Naar aanleiding van uw telefoontje wordt uw auto direct teruggereden naar de luchthaven. Hier krijgt u de auto weer terug en kunt u uw reis naar huis vervolgen.

Alle Info over de Beoordelingen van onze Klanten

Wij vertellen u meer dan graag alles over ParkHeld24. Onze klanten kunnen dit echter nog veel beter! Daarom geven wij iedereen de mogelijkheid een review in te vullen en hierdoor kunt ook bij onze website terecht voor de reviews ParkHeld24. Heeft u een reservering gemaakt? Dan zijn wij meer dan benieuwd naar uw ervaring. Wanneer u deze met ons deelt, delen wij deze direct met al onze bezoekers. Uw review komt altijd direct online!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b