#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

ParkHeld24 Frankfurt Airport

ParkHeld24 is een van de opties voor het parken Frankfurt Airport. U parkeert in combinatie met een valetservice, deze service is bij de prijs inbegrepen. ParkHeld24 Frankfurt Airport is zoals de naam doet vermoeden 24/7 geopend, u kunt dus zowel overdags als s’ nachts uw auto parkeren en gebruikt maken van de services. Verderop de pagina vindt u meer informatie over het proces van parkeren en hoe alles in zijn werking gaat.

De parkeerplaats van ParkHeld24 Frankfurt is voorzien van elektrische laadplaatsen en biedt als extra serviceoptie een auto was service aan. Beide opties zijn niet via onze website te reserveren, hiervoor kunt u na het maken van een reservering het best contact opnemen met de parking. Uw auto wordt 24/7 bewaakt en er wordt voertuig inspectie aangeboden. U vindt alle faciliteiten van de parkeerplaats onderaan de pagina.

Lees meer
Adres parkeerplaatsAutokino Gravenbruch Außenliegend; 63263 Neu Isenburg
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkHeld24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over ParkHeld24
ParkHeld24 wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Faretin Akkiran - 12-08-2020 "Telefoonnummer van contactpersoon was niet juist.Toen ik was aangekomen aan de luchthaven heb ik hem niet kunnen bereiken.Contactperoon heeft mij gebeld wanneer dat ik zal aankomen en over 5 minuten was hem daar.Gelieve de telefoonnummers up to date houden voor geen problemen te bezorgen.Maar voor de rest was alles in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren van uw Auto bij ParkHeld24

U krijgt een reserveringsbevestiging per mail zodra u een reservering gemaakt heeft. Hierop vindt u alle benodigde informatie; een beschrijving van het parkeerproces, de contactgegevens van de parking en uw persoonlijke gegevens.

Het parkeren bij ParkHeld24 Frankfurt am Main gaat zeer eenvoudig in zijn werking. U rijdt naar de luchthaven en hier wordt uw auto overgenomen door een chauffeur. Deze chauffeur inspecteert de auto en parkeert deze vervolgens op de parkeerplaats gelegen nabij de luchthaven. U dient 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen zodat de parking ervoor kan zorgen dat er een chauffeur op tijd klaar staat.

Bij terugkomst dient u weer te bellen met Frankfurt Airport ParkHeld24. Naar aanleiding van uw telefoontje wordt uw auto direct teruggereden naar de luchthaven. Hier krijgt u de auto weer terug en kunt u uw reis naar huis vervolgen.

Alle Info over de Beoordelingen van onze Klanten

Wij vertellen u meer dan graag alles over ParkHeld24. Onze klanten kunnen dit echter nog veel beter! Daarom geven wij iedereen de mogelijkheid een review in te vullen en hierdoor kunt ook bij onze website terecht voor de reviews ParkHeld24. Heeft u een reservering gemaakt? Dan zijn wij meer dan benieuwd naar uw ervaring. Wanneer u deze met ons deelt, delen wij deze direct met al onze bezoekers. Uw review komt altijd direct online!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b