#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
3.3
Bekijk beoordelingen

ParkFly Schiphol Airport

Bij de parkeeraanbieder Park Fly Schiphol Airport heeft u vele opties omtrent het parkeren. Allereerst kunt u kiezen voor een shuttle of valetservice, via deze pagina vindt u alle informatie betreffende het valet parkeren en dit kunt u eenvoudig reserveren. Daarnaast u kunt u bij deze parking Amsterdam Schiphol kiezen voor een buitenparkeerplaats of een overdekte parkeerplaats. De chauffeur van ParkFly Valet rijdt uw auto naar de parkeerplaats en parkeert deze op de gereserveerd locatie. De parkeerplaats is beschermd dankzij omheining en camera’s. Op de foto’s kunt u zien dat de parkeerplaats netjes geasfalteerd en verlicht is. U kunt 24/7 gebruik maken van de services, ParkFly is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 AP schiphol
Adres parkeerplaats Middenweg 6, 1432 DE Aalsmeer
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met ParkFly Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over ParkFly Valet
ParkFly Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 3.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
AJVM Jacobs- 30-11-2019 "Prettig om zo te kunnen parkeren. Echter heb ik minder goede ervaring , allereerst was het opgegeven telefoonnummer op de brief niet juist. Waar wij gereserveerd hadden bleek niet meer te bestaan 09007275359. Het koste mij 3 telefoontjes om wel een goed telefoonnummer te krijgen. Hierna bij goodparking liep alles soepel. Alleen zag ik ook een verschil in betaling. Op de bon van goodparking stond €80 en ik heb €95 betaald. annuleringsverzekering eraf €8 toch nog een verschil van €7 ?? Waar is die heen?? Ook heb ik de indruk dat mijn auto niet overdekt is geparkeerd , was nl redelijk vies toen ik hem terug kreeg. Graag uw reactie hierop hoe ik dit kan voorkomen!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet parkeren bij ParkFly

Het valet parkeerproces is zeer eenvoudig. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar Schiphol, het adres is Vetrekpassage 1118 AP Schiphol. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op zodat ParkFly Schiphol rekening kan houden met uw komst. Bij aankomst rijdt u naar vertrekhal 3a en hier zal een chauffeur voor u klaar staan. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar parkeerplaats en parkeert deze op de parkeerplaats of parkeergarage Schiphol.

Bij terugkomst belt u ParkFly Schiphol Valet weer op. Na uw telefoontje wordt uw auto direct teruggereden naar de luchthaven, hier ontvangt u uw auto weer en kunt u direct weer richting huis. U vindt alle informatie terug op de reserveringsbevestiging. Hier vindt u ook alle contactgegevens van ons en de parkeeraanbieder terug.

Beoordelingen en Klantreviews

Wij zijn zeer benieuwd hoe u onze website en het parkeren bij ParkFly Valet Schiphol ervaart. Daarom kunt u na het maken van een reservering onze website, dus het vergelijkings- en reserveringsproces beoordelen. Na afloop van het parkeren kunt u de parkeerervaring beoordelen. Het rapportcijfer dat iedere aanbieder heeft is op basis van al onze klantreviews!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b