#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 23:00
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Parkflug24 Bremen Airport

Gaat u op reis via Bremen Airport? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar parkeren Bremen Airport. Bij Parkflug 24 Bremen Airport heeft u een voordelige en betrouwbare parkeeraanbieder gevonden. U parkeert hier in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, de shuttlebussen rijden met flexibele tijden dus u bent nooit lang aan het wachten. Daarnaast bevindt de parkeerplaats zich op slecht 2 kilometer van de luchthaven dus u bent in ongeveer 3 minuten al op de luchthaven. Naast de parkeerservice worden er ook andere service geboden zoals het schoonmaken van uw auto, zowel binnen- als buitenkant. Ook kunnen uw banden vervangen worden en uw ruiten gerepareerd worden! Parkflug 24 Bremen Airport is 24/7 geopend, u kunt hier dus op elk gewenst moment parkeren!

Lees meer
Adres parkeerplaats Industriestraße 6, 28119 Bremen
Reistijd shuttle: 3min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkFlug24 bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over ParkFlug24
ParkFlug24 wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Dank je wel, super service. Zeker aanraden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth ter Werf- 04-07-2019 "dacht door de naam dat ze 24uur geopend waren, maakte voor mij niet uit gelukig. De garage is zeer netjes en lekker dichtbij"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Informatie over het Parkeren bij Parkflug24

Zoals gezegd parkeert u bij Bremen Airport Parkflug24 in de vorm van shuttle parking. U rijdt op de dag van parkeren direct naar het adres van van de parkeeraanbieder en parkeert hier uw auto. U wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en kunt zo eenvoudig uw reis vervolgen. Bij terugkomst belt u Parkflug24 op, vervolgens stuurt men direct een shuttlebus naar de luchthaven en wordt u weer terug gebracht naar de parkeerplaats. Alle informatie over het parkeren en de contactgegevens van ParkFlug24 staan op de bevestiging die u na het maken van een reservering ontvangt via de mail!

Beveiliging en Faciliteiten van de Parkeerplaats

Uw auto staat op een veilige locatie waar ruim voldoende faciliteiten zijn en adquate service wordt geboden. De parkeerplaats is voorzien van camera’s, er is de mogelijkheid overdekt te parkeren, er is 24-uurs bewaking en het verharde terrein is ook netjes verlicht. U kunt daarnaast gebruik maken van vele intressante extra services zoals tank- en wasservice! Ook wel zo fijn uw reis te vervolgen in een volgetankte en gewassen auto!

Reviews en Ervaringen van Parkflug24

Wij vinden uw mening ontzetten belangrijk en horen graag hoe u het parkeren ervaart. Daarom krijgt iedere klant na afloop van het parkeren een uitnodiging om de parkeerervaring te delen. Zo weten wij en andere klanten precies hoe het parkeren ervaren wordt en zo kunt u wellicht andere klanten inspireren in het maken van een weloverwogen keuze!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b