#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Voordat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen, is het nodig om uw auto op een betrouwbare parkeerplaats achter te laten. Als het op betrouwbaar en toch betaalbaar aankomt, bent u bij Budget Valet aan het juiste adres. Zoals de naam aangeeft, kunt u hier gebruik maken van Schiphol valet parking. Bij deze parkeeroptie rijdt u zelf naar de vertrekhallen van Schiphol, waar een chauffeur van de door u gekozen parking op u wacht. Nadat alles gecontroleerd is, wordt uw auto door de chauffeur zorgvuldig naar de parkeerlocatie gereden en geparkeerd. Bij terugkomst belt u naar de parkeeraanbieder en de chauffeur zal op de afgesproken plek klaarstaan om de auto aan u terug te leveren zodat u uw weg naar huis direct kunt vervolgen.

Goedkoop parkeren Schiphol

Of u nu kiest voor kort of lang parkeren, voordelig parkeren Schiphol doet u wanneer u vergelijkt via vliegenenparkeren.nl. Hiermee bent u zeker dat u een betrouwbare parkeerplaats heeft gereserveerd waarvoor u de beste prijs betaald. Bij budget parking Schiphol zal uw auto ten alle tijden op de parkeergelegenheid van de aanbieder geparkeerd staan zoals deze op de foto’s worden weergegeven. De parkeergelegenheden voldoen allen aan onze strenge eisen en zijn voorzien van omheining met een hekwerk of slagboom. Hier kunt u meer lezen over de website en het bestaan.

Vergelijken met Vliegen en Parkeren

Om er zeker van te zijn dat u de beste en goedkoopste optie voor uw auto kiest, kunt u gebruik maken van Vliegen en Parkeren. Hierbij kunt u binnen enkele seconden een overzicht krijgen van de parkeeropties die het beste bij uw voorkeuren passen, de nodige informatie over de parkings lezen en zonder extra kosten uw parkeerplaats reserveren. Bij Vliegen en Parkeren wordt er dus een hoop werk voor u uit handen genomen en heeft u gegarandeerd de juiste keuze gemaakt, zodat u zonder en geheel ontspannen aan uw reis kunt beginnen.
 
Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b