#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Parkeertarieven Keulen Airport

Het zogenaamde ‘’Konrad Adenauer’’ vliegveld, die wordt gedeeld door de steden Keulen en Bonn, is een van de grootste luchthavens in Duitsland. Bent u van plan om met de auto naar Keulen Airport te komen, lees dan dit artikel! Hierin vindt u alle mogelijkheden aan parkeermogelijkheden op- en rondom de luchthaven. We zetten hierin de parkingovereenkomsten, -verschillen en parkeertarieven Keulen Airport voor u op een rijtje, zo brengen we weer wat overzicht terug, in het grote aanbod van parkeren op Keulen Airport.

Het vliegveld beschikt over slechts 3 parkeergarages en een parkeerplaats waar vliegreizigers hun auto kunnen parkeren. Hiervan zijn 2 mogelijkheden direct aan een terminal gelegen. De afmetingen per parkeervak zijn 1,95m breed. Dus heeft u een grotere auto? Houd hier dan rekening mee! Wanneer u een van voorgenoemde parkings gereserveerd heeft, kunt u – afhankelijk van de gekozen methode – uzelf identificeren met uw kentekenplaat. Uw creditcard of QR-code op de reserveringsbevestiging dienen als inrijdt bewijs bij de parking. Wilt u graag goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen Bonn? Lees dan verder in ons artikel over de Tarieven Keulen Luchthaven.

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1

Loopafstand

€ 231,00

€ 28,88

1 min

P2

Loopafstand

€ 79,00

€ 9,88

2 min

P3

Loopafstand

€ 64,00

€ 8,00

3 min

P-Nord

Loopafstand

€ 79,00

€ 9,88

7 min

Budget Parkeeraanbieders

ParkShuttle24

Shuttle

€ 42,00

€ 5,25

8 min

Tuna Park Außenparkplatz

Shuttle

€ 42,00

€ 5,25

7 min

Park Time

Shuttle

€ 44,00

€ 5,50

15 min

Parking Airea

Shuttle

€ 48,00

€ 6,00

11 min

Park and Fly

Shuttle

€ 50,00

€ 6,25

6 min

Tuna Park Parkhaus

Shuttle

€ 59,00

€ 7,38

8 min

ParkShuttle

Valet

€ 74,00

€ 9,25

0 min

Sky Autopark

Valet

€ 83,00

€ 10,38

0 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Keulen Airport

In de bovenstaande tabel ziet u alle parkeermogelijkheden en bijbehorende tarieven in een handige tabel. Hierin is onderscheid gemaakt in de officiële parkeermogelijkheden en de alternatieve budget parkeeraanbieders. De officiële parkeermogelijkheden bevinden zich allen direct, op loopafstand, bij de luchthaven. Deze parkeerplaatsen zijn enkel te reserveren via de officiële website van Keulen-Bonn Airport. Wilt u voordeliger en net zo eenvoudig parkeren, bekijk dan de budget parkeeraanbieders. Hier parkeert u in combinatie met een shuttle- of valet service. Zoals u kunt zien in de tabel kunt u al snel bijna de helft besparen tijdens een week parkeren. Hieronder zal een deel van deze parkeeraanbieders kort beschreven worden.

 

Budget Parkeeraanbieders

Parkshuttle24ParkShuttle24

Zoals de naam wellicht doet vermoeden kunt u bij ParkShuttle24 op elk moment van de dag en nacht parkeren, de parking is namelijk 24/7 geopend. Parkeren doet u hier in combinatie met een shuttleservice, op 8 minuten van de luchthaven, en u kunt tijdens uw reis uw autosleutels behouden.

 

Tuna Park KeulenTuna Park Außenparkplatz

Bij Tuna Park Außenparkplatz parkeert u op een onoverdekte parkeerplaats. Ook hier parkeert u met een shuttleservice, op ongeveer 7 minuten reistijd van de luchthaven. De parkeerplaats is 24/7 geopend en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis, deze worden bewaard in een veilige kluis. 

 

ParkTime KeulenParkTime

De parkeeraanbieder ParkTime ligt op ongeveer 15 minuten reistijd van de luchthaven, houdt hierbij net als alle andere shuttle aanbieders met eventuele wachttijd. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en u dient uw autosleutels af te geven bij de parkeerplaats. 

 

Parking Airea KeulenParking Airea

Parking Airea is net als de andere aanbieders 24/7 geopend en de parkeerplaats ligt op 11 minuten van de luchthaven. Hier staat uw auto, ook net als de andere aanbieders, op een goed beveiligde parkeerplaats met uitgebreide servicemogelijkheden. U kunt uw sleutels helaas niet behouden, deze dient u af te geven. 

 

ParkShuttle KeulenParkShuttle/Valet

Wanneer u voordelig wilt parkeren inclusief valet service dan kunt u terecht bij ParkShuttle. Hier levert u uw auto af bij de luchthaven en wordt deze geparkeerd door een chauffeur. De parkeerplaats en valetservice zijn 24/7 ter beschikking.

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Keulen AirportP1 Parkeren Keulen Airport

De parkeerplaats P1 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 1. In totaal beschikt de P1 parking vliegveld Keulen over maar liefst 1.120 parkeerplaatsen, waarvan de meeste overdekt zijn. Vertrekt uw vliegtuig vanaf terminal 2? Dan duurt het ongeveer een minuutje over vanaf deze parking naar terminal 2 te lopen. Voor een uur parkeren betaalt u hier € 4,50 euro en één gehele dag parkeren kost € 30,-. De maximale parkeertijd bedraagt 10 dagen.

P2 Keulen AirportP2 Parkeren Keulen Airport

De officiele P2 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 2. De parkeerplaats biedt in totaal plaats aan 5.300 auto’s. De mogelijkheid tot bewaakt parkeren is aanwezig, maar hiervoor moet u een toeslag betalen. Wanneer u deze vooraf boekt, kunt u in een afzonderlijk beveiligd gebied parkeren. De parkeerkosten bedragen € 3,00 euro per uur en indien u één dag parkeert kost dat € 27,- euro.

P3 Keulen AirportP3 Parkeren Keulen Airport

Stipt op nummer 1 aan parkeercapaciteit, staat deze P3 Keulen Airport. Deze parkeergarage heeft namelijk 6.321 parkeerplaatsen. De parkeerplaats ligt het ‘verste’ weg gelegen van de terminals. De afstand tot aan het vliegveld bedraagt 350m en de inrijdhoogte is hier 1,95m. de parkeertarieven zijn vergelijkbaar met de P2 garage en kosten € 3,00 euro per uur, € 24,- euro per dag.

P-Nord Keulen AirportP-Nord Keulen Airport

Als uw voertuig niet zo groot is, dan is Park Nord Keulen Airport (PN) uitermate geschikt voor u! Deze parkeerplaats heeft namelijk geen maximale inrijdhoogte. Dat komt omdat de voorziening buiten gelegen is. De Park Nord parking is relatief klein, want hier kunnen slechts 68 auto’s terecht! De parking is gelegen op 150m loopafstand van terminal 2 en er wordt € 3,00 euro per uur gevraagd. Voor een volledige dag parkeren, is de prijs Keulen Airport parking hier € 29,- euro.

 

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b