#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren en overnachten bij Schiphol

De naam zegt het eigenlijk al: bij deze service maakt u gebruik van een overnachting in een hotel rondom Schiphol Airport en parkeert u daar uw auto. Er zijn verschillende hotels in de buurt van Schiphol die deze vorm van Park, Sleep and Fly aanbieden. De arrangementen zullen per hotel verschillen, maar u kunt hierbij kiezen om voor en/of na uw reis in het desbetreffende hotel te overnachten. U kunt hier dan uw auto voor een bepaalde tijd gratis parkeren. Deze vorm van parkeren en overnachten heeft als voordeel dat u alleen betaalt voor de overnachting en daarbij gratis mag parkeren. U krijgt zodoende dus meer voor uw geld!

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Schiphol Airport

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Schiphol Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.0/10, gebaseerd op 557 reviews.

Overnachting hotel Schiphol

Door de nacht voor uw vertrek vanaf Schiphol Airport te overnachten in een hotel waar parkeren plus overnachten wordt aangeboden, kunt u volledig uitgerust beginnen aan uw reis. Vaak zit het ontbijt bij deze arrangementen inbegrepen. Kiest u er liever voor om bij terugkomst nog een overnachting te maken in het hotel, dan kunt u op deze manier het vakantiegevoel nog één dag verlengen. U zou er zelfs voor kunnen kiezen om voor of na uw reis een stad in de omgeving van Schiphol te bezoeken, bijvoorbeeld hoofdstad Amsterdam.

Hoe werkt parkeren + overnachten?

De hotels maken gebruik van een gratis shuttle bus om u naar het vliegveld te rijden. Deze bussen rijden via een tijdschema en meestal niet 24 uur per dag. Buiten de vaste tijden kunnen er wel taxi’s ingezet worden, zodat u altijd op tijd op de luchthaven aankomt. Kortom, wilt u meer voor uw geld, uitgerust aan uw reis beginnen of juist na uw reis nog een nacht uitrusten, dan is de Park, Sleep and Fly service daar perfect voor! Via Vliegen en Parkeren kunt u selecteren dat u van deze service gebruik wilt maken, waardoor er snel een overzicht gegeven wordt van de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b