Wij raden u aan om uw parkeerplaats op tijd te reserveren voor de kerstvakantie, gezien de prijzen naar verwachting snel zullen gaan stijgen.
Alle aanbieders vergelijken

 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Airport Valet Parken Shuttleservice

Als u kiest voor de Airport Valet Parking Dusseldorf shuttle service, bespaart u enorm veel tijd bij het parkeren op Düsseldorf Airport. Geef uw voertuig gewoon af aan het personeel van op voertuigacceptatiepunt aan de Theodorstraße en u wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. 

Een medewerker voert vervolgens de voertuigcontrole uit en vervoert uw auto naar de onoverdekte parkeerplaats. Een gratis pendeldienst brengt u binnen 5 minuten naar de luchthaventerminal. De parkeerplaats wordt bewaakt door een beveiligingsdienst en u kunt uw sleutels gemakkelijk meenemen. Als extra service kunt u profiteren van een betaalde wasstraat.

Aarzel niet en boek de Airport Valet Parking Düsseldorf Shuttle Service!

Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 2 minuten gereserveerd
  • Geen reserveringskosten

De shuttleservice van Airport Valet Parking

Bespaar uzelf lange wandelingen en het tijdrovende zoeken naar een parkeerplaats. De naam is wellicht verwarrend, maar u parkeert dus inclusief een shuttleservice bij Airport Valet Parken Dusseldorf Airport. 

Bij aankomst: Geef uw auto persoonlijk af bij het voertuigacceptatiepunt aan de Theodorstraße. Uw auto wordt gecontroleerd door een medewerker en naar een gratis parkeerplaats gebracht. Een shuttle die u in 5 minuten naar de luchthaven brengt, wacht op u.

Op de dag van terugkomst: Neem contact op met de hotline voor chauffeurs tijdens het ophalen van bagage, ongeveer 15 minuten voordat u bij de terminal aankomt. De shuttleservice brengt u vervolgens terug naar het voertuigacceptatiepunt, waar een personeelscontrole en een andere voertuigcontrole worden uitgevoerd. Uw autosleutel en uw auto worden dan aan u overhandigd.

Lees meer

De reviews en ervaringen van Airport Valet Parken

Bij ons ziet u reviews van andere klanten. Na terugkomst bent u van harte welkom om uw eigen ervaringen met ons te delen. Zo helpt u ons om informatie voor andere klanten te verzamelen zodat zij een indruk kunnen krijgen van het aanbod van de parkeeraanbieder.

Lees meer

Extra services Airport Valet Parken

auto schoonmaken

U kunt tegen een toeslag ook een voertuigreinigingsservice boeken. De service is inclusief schoonmaak van binnen en buiten. Praat gewoon met het lokale personeel.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving
Timo pop up

Reserveren bij Airport Valet Parken Shuttle is niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen bij Airport Valet Parken Shuttle.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.

Het beschikbare parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport bekijken