#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 04 - 24
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Park & Fly Charleroi Airport

Via Vliegen en Parkeren kunt u zeer voordelig en gemakkelijk parkeren vliegveld Charleroi regelen. Wanneer u op vliegreis gaat en gaat parkeren bij het vliegveld, is het belangrijk om tijdig uw parkeerplek te reserveren. Hoe langer u wacht hoe minder plek er is en hoe hoger de prijzen worden. Via ons vergelijkt u gemakkelijk de diverse parkings bij Charleroi Airport. Bij Park & Fly kunt u terecht voor Shuttle parkeren, gelegen op ongeveer vijf minuten afstand van de luchthaven. De prijzen zijn inclusief de shuttle van en naar het vliegveld. De prijzen van parkeren Charleroi Airport zijn dus altijd zoals u deze op de website vindt. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan. Ook herkent ons systeem automatisch of er nog plaats is bij u beoogde Charleroi Airport parking.

Adres parkeerplaats Avenue de Heppignies 8, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park & Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park & Fly
Park & Fly wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria - 19-12-2017 "Goede service en locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Zeer strakke locatie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohammed- 20-12-2017 "was goed geregeld heb t vaker gedaan. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Charleroi via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig parkeeraanbieders vergelijken, het meest gebruiksvriendelijke online platform voor het parkeren bij vliegvelden. Omdat er zo veel aanbieders zijn kunt u flink geld besparen door deze goed met elkaar te vergelijken, dit kan eenvoudig op vliegenenparkeren.nl. Selecteer het gewenste vliegveld en vergelijk de verschillende aanbieders op prijs, afstand, shuttle of valet parkeren. Daarna kunt u gemakkelijk de gewenste parkeerplek reserveren en bij Charleroi parkeren. Als u nog onervaren bent op het gebied van parkeren bij vliegvelden verwijzen wij u graag naar de veel gestelde vragen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Parkeren bij Park & Fly

Shuttle parkeren is de populairste vorm van parkeren nabij vliegvelden, het is een zeer ontspannen manier van reizen. Na het parkeren van uw auto wordt u doormiddel van een busje naar de gewenste terminal gebracht zodat u zonder al te veel tijd te verliezen uw reis kunt voortzetten. Goedkoop parkeren Charleroi houdt niet in dat u parkeert bij een parking die zijn zaken niet op orde heeft. Dat leest u bijvoorbeeld terug in onze beoordelingen via The Feedbackcompany! Park & Fly Parking Charleroi Airport is het ook nog eens heerlijk veilig. De parkeergelegenheid is volledig beveiligd en uitgerust met bewakingscamera’s. Daarnaast is er ook 24 uur per dag en zeven dagen in de week iemand op locatie aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )