#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Top 5 Goedkoop Parkeren Bremen Airporttop 5 goedkoop parkeren bremen airport

Bremen Airport is voor Duitse begrippen een kleine luchthaven, de tarieven zijn zoals het bij een kleine luchthaven hoort ook lager dan bij de grotere luchthavens. Een week Vliegveld Bremen parkeren kan al voor een paar tientjes gedurende het hoogseizoen! Er zijn echter wel veel mogelijkheden en niet alle aanbieders zijn even voordelig, daarom hebben wij een top 5 gemaakt van het goedkoop parkeren Bremen Airport. Zo kunt u in één handig overzicht zien waar u het meest kunt besparen. Let op: de P-parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren.

 

1. MyParkPoint, € 30,00/8dagen, € 3,75/dag

logo myparkpoint

Wilt u echt zeker zijn van goedkoop parkeren Luchthaven Bremen, dan is MyParkPoint de beste optie! U parkeert hier op 10 minuten van de luchthaven in combinatie met een shuttleservice. De parkeerplaats en shuttleservice zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis.

2. ParkFlug24, € 33,99/8dagen, € 4,25/dag

logo parkflug24

Op plaats twee in onze lijst van Bremen Airport goedkoop parkeren vindt u ParkFlug24. Ook hier parkeert u met een shuttleservice, de reistijd bedraag hier slechts 3 minuten exclusief wachttijd. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 23:00 en u dient de autosleutels af te geven.

3. Holiday Parking, € 35,00/8dagen, € 4,38/dag

logo holiday parking

Op plek drie in de lijst van Luchthaven Bremen Goedkoop Parkeren bevindt zich Holiday Parking. De parkeerplaats is geopend van 03:00 tot 00:00, dit geldt ook voor de shuttleservice. De shuttlebus brengt u in ongeveer 9 minuten naar de luchthaven, dit is zonder eventuele wachttijd.

4. P2 Bremen Airport, € 71,00/8dagen, € 8,88/dag

p2 bremen airport

Let op: deze parkeerplaats is niet via onze website te reserveren. P2 Bremen Airport is een officiële parkeerplaats van Bremen Airport. Hier parkeert u op 150 meter loopafstand van de luchthaven, zodoende bent u ongeveer 5 minuten onderweg.

5. P1 Bremen Airport, € .. niet beschikbaar

p1 bremen airport

Let op: deze parkeerplaats is niet via onze website te reserveren. P1 Bremen Airport is ook een officiële parkeerplaats van de luchthaven. Ook hier parkeert u op loopafstand, op ongeveer 100 meter afstand en 4 minuten reistijd.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode augustus 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b