Download onze app
Volg ons facebook 06 178 960 42 | +31 88 57 00 123 | Niet bereikbaar
Reserveren bij ParkingPoint
Services
  • Valet parking
Afgite valetVertrekpassage Openingstijden Deze parking is 24 uur per dag geopend.
Parkeerplaats parkingpointParkeerplaats parkingpointParkeerplaats parkingpoint
Korte instructiefilm over shuttle parkeren en valet parkingBekijk hier

De valet service bij Schiphol van ParkingPoint

Locatie ParkingPoint
ParkingPoint biedt valet parkeren bij Schiphol aan. De luxe en het gemak van valet parking maar dan voor dezelfde prijs als voor shuttle parkeren. Goedkoop parkeren direct bij Schiphol dus! ParkingPoint is 24 uur per dag op alle dagen van het jaar bereikbaar. Mocht u een late vlucht hebben, zal ook dan een chauffeur voor u klaarstaan. Extra diensten die ParkingPoint aanbiedt zijn onder andere het opladen van uw elektrische auto en overdekt parkeren. Ook als u uw reis in een schone auto wilt vervolgen, biedt ParkingPoint diverse soorten wasbeurten aan. Kortom een uitgebreide service tot het stallen van uw auto tijdens uw afwezigheid.

Wat is valet parkeren precies?

Bij valet parking Schiphol rijdt u zelf naar de luchthaven en neemt een chauffeur de auto van u over. 15 minuten voor aankomst of vertrek neemt u contact op met de chauffeur. Uw auto wordt dan op tijd opgehaald of weer bij u teruggebracht. Door deze snelle en efficiënte service hoeft u niet te wachten op een shuttle bus en kunt u direct inchecken. Uw auto wordt op een beveiligde locatie vlakbij Schiphol geparkeerd en de chauffeurs van ParkingPoint dragen zorg voor uw auto tijdens uw (zaken-) reis. ParkingPoint werkt uitsluitend met representatieve, vakbekwame en ervaren chauffeurs. Daarnaast registreren zij elke kilometer die met uw auto gereden wordt. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis.

Lang parkeren bij Schiphol gemakkelijk vergelijken via Vliegen en Parkeren

Een parkeerplaats vergelijken bij luchthaven Schiphol doet u het gemakkelijkst via Vliegen en Parkeren. Ook voor parkings bij luchthavens in België, Duitsland en vlakbij andere airports in Nederland, bieden wij het grootste aanbod. De prijs het zelfde als die van de aanbieder, u betaalt dus altijd de laagste prijs en niets extra’s. Vergelijk en reserveer ook eens via onze Vliegen en Parkeren app. Snel, handig en gemakkelijk weer te gebruiken.
Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook