#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 18min reizen 18min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Autowäsche Autowäsche
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Parken Flughafen DUS

Een parkeerplaats boeken bij Parken Flughafen DUS is erg eenvoudig. Wat ons betreft het begin van een fijne reis, door met de auto naar Airport Düsseldorf te gaan. Lang parkeren Düsseldorf doet u op deze manier niet alleen veilig, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uw auto te laten wassen. Dus na uw reis met een schone auto direct richting huis. Er zijn verschillende wasprogramma's aanwezig, uiteenlopend van een eenvoudige poetsbeurt tot aan een volledige reiniging. Let op: De reistijd van deze parking naar de luchthaven lijkt lang, maar vanuit Nederland is deze locatie uitstekend gelegen. Vanuit Nederland ligt dit adres als het ware op de route en dus hoeft u zelf minder kilometers naar vliegveld Dusseldorf te rijden! Hierdoor kost het u nauwelijks extra reistijd en bespaart u op benzinekosten! 
Lees meer
Adres parkeerplaats Leuschstraße 4, 41460 Neuss, Duitsland
Reistijd shuttle: 18min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken Flughafen DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Parken Flughafen DUS
Parken Flughafen DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique vd Bent- 20-12-2017 "Locatie is dichtbij de luchthaven en extra servicemogelijkheden dus wel erg handig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Netjes optijd heel relax!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joep B- 19-12-2017 "Shuttle gaf plek aan 8 mensen en dat paste precies"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Tarieven Düsseldorf lang parkeren

De tarieven voor het lang parkeren Düsseldorf Airport lopen uiteen bij de verschillende parkings. De prijs komt tot stand door het aantal dagen parkeren en de service die u wenst. Zo is parkeren in een parkeergarage duurder dan wanneer uw auto in de buitenlucht staat. Dit geldt overigens ook voor het verschil tussen valet parkeren en shuttle parkeren. Vindt u het niet erg om even te wachten? Dan is een shuttle bus natuurlijk prima. Direct uw auto en sleutels afgeven bij de terminal (valet parking) gaat sneller, maar daarvoor dient u extra te betalen. Het is dus van te voren belangrijk dat u de verschillende aanbieders vergelijkt. Op deze manier bent u zeker dat u kunt goedkoop parkeren Düsseldorf airport.

Geen zorgen, fijne reis

Bij Parken Flughafen DUS heeft u in ieder geval een voordelige parking Düsseldorf aiport en kunt u gebruik maken van diverse extra opties. Parkeren in het hoogseizoen is overigens vaak duurder bij alle parkeeraanbieders. Vooraf de tarieven vergelijken is daarom een goed idee, omdat dit bijvoorbeeld tien euro per dag kan schelen. Door de juiste aanbieder te zoeken kunt u dus veel geld besparen op uw vakantie of reis. Voor meer tips over parkeren luchthaven düsseldorf kunt op deze pagina terecht waarop wij een aantal tips voor u op een rijtje hebben gezet, vooral waaraan u moet denken bij het reserveren van Düsseldorf lang  parkeren
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )