#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:30 - 01:00
  • 18min reizen 18min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

Parken Flughafen DUS Neuss Sleutelbehoud

Wilt u een parkeerplaats bij Parken Flughafen DUS reserveren? Dan vermelden wij u graag dat dit tijdelijk ook met sleutelbehoud mogelijk is! Via deze pagina kunt u Parken Flughafen DUS Neuss reserveren met sleutelbehoud. Uw auto parkeren Dusseldorf Airport op dezelfde parkeerplaats maar u kunt tegen een hoger tarief wel uw sleutels meenemen op reis. Uw auto staat op een parkeerplaats die voorzien is van camerabeveiliging, 24-uurs bewaking en is daarbij afgesloten met een slagboom en omheining. De parkeerplaats is 24/7 geopend en daarom ook netjes voorzien van verlichting. Verder is het terrein geheel geasfalteerd en voorzien van een wachtruimte met toilet. Het parkeren gebeurt middels een shuttleservice, de reistijd bedraagt ongeveer 18 minuten. Dit lijkt lang, maar de locatie ligt vanuit Nederland perfect op de route. U bent dus minder tijd kwijt dan u wellicht verwacht.

Lees meer
Adres parkeerplaatsLeuschstraße 4, 41460 Neuss, Germany
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken Flughafen DUS Neuss - Sleutelbehoud bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Parken Flughafen DUS Neuss - Sleutelbehoud
Parken Flughafen DUS Neuss - Sleutelbehoud wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-12-2019 "De aanbieding van vliegenenparkeren is met sleutelbehoud, zoals ook nu in de titel staat, maar dat klopt niet. Deze waardering is dus ook niet voor hun. Ik ben desondanks tevreden over de daadwerkelijke parkeerder met de naam “AirportParkservice.de” Ik het adres en telefoonnummer, rechtstreeks bellen en reserveren maar. Tel +49 211 44034018 En een laatste bericht aan ‘vliegenenparkeren’: WEBSITE AANPASSEN!! Het is NIET met sleutelbehoud!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-12-2019 "Auto bestuurders mogen iets voorzichtiger rijden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Etienne Rogiers- 12-11-2019 "vlotte ervaring , stonden keurig klaar om ons terug op te halen. Minpuntje staat vermeld met sleutel bijhouden. Maar dit is niet mogelijk, je moet de sleutel daar achter laten, is een fout van de aanbieder blijkbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b