#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.2
Bekijk beoordelingen

Parken Flughafen DUS Kiesheckerweg Sleutelbehoud

Bij Parken Flughafen DUS parkeert u middels een shuttleservice, op ongeveer 5 minuten reistijd van de luchthaven. Via deze pagina kunt u genieten van een extra servicemogelijkheid die deze parking aanbiedt, en dat is sleutelbehoud! Tegen een meerprijs, via deze pagina bij de prijs inbegrepen, kunt u uw sleutels zelf meenemen na het parkeren. Voor de rest gebeurt het parkeren Flughafen Dusseldorf precies hetzelfde als bij de ‘normale’ variant. Uw auto staat dus op een parkeerplaats die 24-uur per dag bewaakt is en voorzien is van camerabeveiliging. Op de foto’s kunt u precies zien waar u uw auto parkeert. Zo kunt u ook direct zien dat het terrein netjes verlicht en geasfalteerd is en voorzien is van een wachtruimte en toilet.

Lees meer
Adres parkeerplaatsKieshecker Weg 120, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken Flughafen DUS Kiesheckerweg - Sleutelbehoud bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Parken Flughafen DUS Kiesheckerweg - Sleutelbehoud
Parken Flughafen DUS Kiesheckerweg - Sleutelbehoud wordt gemiddeld beoordeeld met 6.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-12-2019 "Vriendelijke medewerkers. Hadden niet door dat we sleutelbehoud en overdekt parkeren hadden geboekt. Stond niet vermeld aldus hun. Gelukkig desbetreffende formulier op mijn telefoon gedownload. Hun kunnen overtuigen. Brengen en ophalen prima geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-11-2019 "Niet een heel erg nette locatie. Het voldoet. Staat op een druk kruispunt. Qua prijs is het wel ok. Voor de rest geen erg vriendelijk ontvangst. Ik zou denk ik niet meer daar gaan parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-11-2019 "Volgende keer betaal ik gewoon iets meer...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
rudi heyrman- 03-11-2019 "Zoals gevraagd konden we onze auto overdekt parkeren. Op en afhaling naar luchthaven vlot verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b