#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
Bekijk beoordelingen

Parken Flughafen DUS Dusseldorf Airport

Parken Flughafen DUS heeft twee verschillende adressen, u kunt op beide adressen een parkeerplaats reserveren en genieten van parkeren Dusseldorf Airport. De parkeeraanbieder Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg ligt super dichtbij de luchthaven, op slechts 1 minuut reistijd. Zo heeft u minimaal tijdsverlies en weinig reistijd. Het andere adres ligt op 18 minuten reistijd dus u kunt een afweging maken van reistijd tegenover prijs. De parkeerplaats is 24/7 geopend, dit geldt voor zowel de parking als de shuttleservice. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden verzekeringstechnisch bewaard en om het terrein beheersbaar te houden. De parkeerplaats zelf is te beoordelen op basis van de foto’s en onder de knop ‘details’. Hier kunt u zien dat de parkeerplaats uitstekend beveiligd is en voldoende servicemogelijkheden heeft.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 120, 40468 Düsseldorf, Duitsland
Reistijd shuttle: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg
Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aloysius Dallau- 14-08-2019 "snel en voordelig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tabish Ahmad- 13-08-2019 "Great place to park your car. Friendly staff and good location. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Top geregeld alles op tijd en netjes ????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Parken Flughafen DUS

Het parkeren bij Parken Flughafen DUS werkt zeer eenvoudig, u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Op de dag van vertrek rijdt u naar de adres van de parkeerplaats, hier parkeert u en toont u uw reserveringsbevestiging. U wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst dient u na uw landing de parking even te bellen, zo kunnen zij een shuttlebus richting de luchthaven sturen die u terugbrengt naar de parkeerplaats. Dit gehele proces staat uitgebreid op de reserveringsbevestiging die u verkrijgt na het maken van een reservering. Ook de contactgegevens van de parkeeraanbieders alsmede u persoonlijke gegevens staan hierop vermeld.

De Beoordelingen en Ervaringen van onze klanten

Na het maken van een reservering ontvangt u twee uitnodigingen. Allereerst direct na het afronden van de reservering krijgt u een uitnodiging onze website te beoordelen. Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging de parkeeraanbieder te beoordelen. Wij zijn namelijk zeer benieuwd naar uw mening en zo houden we onze informatie eerlijk en transparant!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )