#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden <small>( + 8,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 8,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Parken Flughafen DUS Dusseldorf Airport

Parken Flughafen DUS heeft twee verschillende adressen, u kunt op beide adressen een parkeerplaats reserveren en genieten van parkeren Dusseldorf Airport. De parkeeraanbieder Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg ligt super dichtbij de luchthaven, op slechts 1 minuut reistijd. Zo heeft u minimaal tijdsverlies en weinig reistijd. Het andere adres ligt op 18 minuten reistijd dus u kunt een afweging maken van reistijd tegenover prijs. De parkeerplaats is 24/7 geopend, dit geldt voor zowel de parking als de shuttleservice. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden verzekeringstechnisch bewaard en om het terrein beheersbaar te houden. De parkeerplaats zelf is te beoordelen op basis van de foto’s en onder de knop ‘details’. Hier kunt u zien dat de parkeerplaats uitstekend beveiligd is en voldoende servicemogelijkheden heeft.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 120, 40468 Düsseldorf, Duitsland
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg
Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monica De Cock- 18-02-2020 "Heel vriendelijk, snelle afhaling. Gewoon top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Muammer Toprak- 17-02-2020 "Alles was perfect geregeld. Ik hoefde bijna niet te wachten. Is aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-02-2020 "Netjes en correct ontvangen. I.v.m. opladen e-auto vooraf contact gezocht om bevestigd te hebben dat laden mogelijk was. Werd bevestigd en zouden geen meerkosten voor laden zijn. Let wel, er is geen laadpaal dus een laadkabel op regulier 220v stopcontact is nodig. En je moet bij afgeven auto nadrukkelijk vermelden dat hij opgeladen moet worden. Auto stond op terugkomstdatum netjes met volle accu klaar. Alleen jammer dat men toen ineens extra kosten rekende voor opladen, terwijl vooraf was aangegeven dat dit bij-in de prijs zat. Na een wat minder leuke discussie uit elkaar gegaan. Dus opzich prima parkeermogelijkheid, maar maak duidelijk afspraken over wel/niet extra kosten voor opladen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Berry Eskes- 09-02-2020 "Fijne oplossing voor de auto te parkeren. Het was bij terug komst een beetje druk waarnaar ik iets meer als een halfuur moest wachten. Verder top service ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
mike van zoggel- 08-02-2020 "Perfect. De prijs. Locatie en de snelheid...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nihal Eken- 06-02-2020 "Perfect location, near the airport and easy to find. The workers were friendly and helped us directly. Because it's near the airport, you don't have to wait long for the shuttle. When we landed back to Dusseldorf, we had to call and they were there within 5-10 minutes. Next time we're gonna use their service again. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mehmet Deniz- 05-02-2020 "Vriendelijkheid mocht wel iets beter!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-02-2020 "Prima prijs-kwaliteitsverhouding Lekker dicht bij de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lancelot Devos- 03-02-2020 "Very punctual shuttle and friendly staff. Very near to the airport. Highly recommended!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-01-2020 "Prima locatie, maar ontzettend onvriendelijk, ongeïnteresseerd en onbehulpzaam personeel! Voelde ons alles behalve welkom hier! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jean-marie Hanssen- 16-01-2020 "Vriendelijk personeel is een aanrader ziijn stipt en correct "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BM Toepoel- 11-01-2020 "Top locatie netjes optijd volgende keer weer reserveren ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Ots- 06-01-2020 "Alles was goed geregeld en netjes op tijd zoals afgesproken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-01-2020 "2 min away from the airport. Friendly and efficient staff. Great service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deniz Yildirim- 01-01-2020 "afstand tot vliegveld is maar 10 min met de bus. Echter toen ik mijn auto ging ophalen bleek deze beschadigd te zijn aan de zijkant van de auto, een dikke kras. Terwijl ze bij het aannemen van de auto foto's hebben gemaakt van je auto konden ze de foto niet meer terugvinden, wat dus heel amateuristisch en onprofessioneel is. Vervolgens hebben ze de kras deel weg weten te poetsen echter als wij niets hadden gezegd werden we zo weggestuurd, de kras is nog wel zichtbaar. Dus concreet; qua afstand is het goed te doen naar de luchthaven echter qua professionaliteit en het heel achterlaten van je auto vindt ik ze dus niet geschikt. Er is ook niets gecompenseerd voor de schade! Voor mij NIET meer deze parkeer garage. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michiel de Sterke- 28-12-2019 "Alles prima geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Umut Oruc- 26-12-2019 "TOP SERVICE ZEER TEVREDEN!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
VEERLE VERMEULEN- 13-12-2019 "all went perfect fast take up when arrived"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-12-2019 "Met de auto was 12 km gereden bij terugkomst. Waar was de auto werkelijk geparkeerd? Geen idee. Maak er geen gebruik meer van, onbetrouwbaar in mijn ogen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alex Mastwijk- 06-12-2019 "Alles ging als vanzelf en zeer te spreken over de prijs kwaliteit verhouding."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-12-2019 "Perfecte locatie, goede service, geen gedoe. Relaxed op vakantie en relaxed terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Brendan Stead- 13-11-2019 "Very close to airport, very friendly, our car stood ready. The only thing i do not understand is that they drove 20kms with our car??? Why?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "Oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-10-2019 "Bij vertrek en aankomst niet hoeven wachten en alleen weggebracht. De parkeerplaats is niet ver weg, dus ideaal op deze manier. Wat wel jammer is, dat verschillende instellingen (o.a. airco, spiegel) in de auto veranderd waren. Dat lijkt me voor het wegzetten van de auto op het terrein niet nodig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Gemakkelijk je auto parkeren nabij de luchthaven. Je rijdt naar de parkeeraanbieder, levert je auto met sleutel in, en wordt voor de terminal afgezet. Je auto wordt door hun geparkeerd op een door hun beheerde parkeergelegenheid. Bij terugkomst wordt je, na een telefoontje, weer opgehaald bij de terminal. Je auto staat dan voor je klaar bij de deur bij de parkeeraanbieder. Instappen en weer naar huis. Al 4x geparkeerd bij ParkenFlughafenDus. Bevalt prima. En bij vliegen en parkeren gemakkelijk te boeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Super geregeld, auto inleveren, pasje met parkeercode gekregen, busje in met bagage, 2 min later op de luchthaven. Bij ophalen, bagage gehaald, telefoonnr. gebeld en parkeercode doorgegeven, binnen 5 min busje en auto stond netjes weer vooraan, inladen en wegwezen. Heel tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sylvia Stokbroekx- 17-10-2019 "Alles goed geregeld alleen bij de terugkomst een chaos iedereen wil tegelijk met de bus opgehaald wordener was maar plaats voor 8 personen er rijdt maar 1 busje. De rest was top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-10-2019 "zeer goed en snelle reactie na bellen bij aankomst "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Babette Veeningen - Lohmann- 03-10-2019 "Het is lekker dichtbij het vliegveld, niet te duur. Dit was de tweede keer en weer een beetje vaag. Vorige keer was de accu leeg van de auto en nou is er met de auto gereden. 28 kilometer niet veel maar dan nog denk ik waarom. Geeft niet echt een fijn gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jos partouns- 24-09-2019 "Mooi op tijd afgehaald, auto staat vooraan bij de receptie klaar om mee te nemen en direct huiswaarts te rijden. Geen gesleep met koffers. Veel comfort voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Zeer tevreden ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Vleggeert- 31-08-2019 "Bij terug komst op Dusseldorf flughaven , 2x 10 minuten op de Shuttle bus moeten wachten. Er is maar 1 Shuttle bus en Buitenlandse mensen (met alle respect) kregen in onze ogen voorrang. Na totaal 20 minuten werden we opgehaald, wel heel vriendelijk en de auto stond netjes klaar aan de voorkant! Omdat de prijs reëel was , is dit min puntje te verwaarlozen. Groet , René , Schinveld , NL "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-08-2019 "We moesten erg lang wachten na een vermoeiende reis. slecht bereikbaar. meerdere malen moeten bellen en kregen steeds de info dat de shuttlebus onderweg was. Er stond ook een verkeerd telefoonnummer op de bevestiging. Niet erg tevreden eerlijk gezegd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aloysius Dallau- 14-08-2019 "snel en voordelig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tabish Ahmad- 13-08-2019 "Great place to park your car. Friendly staff and good location. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Top geregeld alles op tijd en netjes ????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Parken Flughafen DUS

Het parkeren bij Parken Flughafen DUS werkt zeer eenvoudig, u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Op de dag van vertrek rijdt u naar de adres van de parkeerplaats, hier parkeert u en toont u uw reserveringsbevestiging. U wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst dient u na uw landing de parking even te bellen, zo kunnen zij een shuttlebus richting de luchthaven sturen die u terugbrengt naar de parkeerplaats. Dit gehele proces staat uitgebreid op de reserveringsbevestiging die u verkrijgt na het maken van een reservering. Ook de contactgegevens van de parkeeraanbieders alsmede u persoonlijke gegevens staan hierop vermeld.

De Beoordelingen en Ervaringen van onze klanten

Na het maken van een reservering ontvangt u twee uitnodigingen. Allereerst direct na het afronden van de reservering krijgt u een uitnodiging onze website te beoordelen. Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging de parkeeraanbieder te beoordelen. Wij zijn namelijk zeer benieuwd naar uw mening en zo houden we onze informatie eerlijk en transparant!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b