#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 24
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
Bekijk beoordelingen

Park Hall Inn Charleroi Airport

Wanneer u vliegt via Charleroi Airport is het aannemelijk dat u daar uw auto parkeert. Op en neer rijden is duurder en u kunt direct weer huiswaarts keren na uw landing. Bij Vliegen en Parkeren vindt u gemakkelijk een parkeerplek bij Charleroi Airport. Goedkoop parkeren Brussel Charleroi doet u via vliegen en parkeren. U parkeert natuurlijk voor een zeer scherp tarief en het is bijzonder veilig. Op het gebied van service hoeft u in ieder geval niets in te leveren. Bij Park Hall Inn kunt u kiezen voor shuttle parking Charleroi en kunt dit combineren met overdekt parkeren. Uw auto staat altijd veilig door de aanwezige veiligheids- en service faciliteiten. Parkeren vliegveld Charleroi doet u bij ons dichterbij en veel goedkoper!

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue de Namur 87 6041 Gosselies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Hall In bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Park Hall In
Park Hall In wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "4 sterren was goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mundo - 20-12-2017 "Mooi overdekt alleen de buitenkant kijkt een beetje gek je rijdt gewoon een schuur in. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Gemakkelijk overdekt parkeren, goede prijs ten opzichte van het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Charleroi Airport Parking op Vliegenenparkeren.nl

Vooraf een reservering maken voor vliegveld Charleroi parkeren is zeer aan te raden. De prijzen schieten (zeker in de drukke zomermaanden) om hoog. Ook zijn de goedkopere opties altijd snel uitverkocht. Verstandig is om u vooraf te oriënteren en direct de parkings bij Charleroi met elkaar te vergelijken en vervolgens direct te reserveren via Vliegenenparkeren.nl! Bent u nog niet bekend met het parkeren bij vliegvelden, bekijk dan hier onze uitleg over de parkeervormen aan de hand van afbeeldingen en instructievideo’s! 

Charleroi Parking via Park Hall Inn

Via Vliegen en Parkeren vindt u alleen de betrouwbare aanbieders. Alle aanbieders van parkeergelegenheden bij vliegvelden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of een dergelijke instantie in het land waar de bedrijvigheid bedreven wordt. Bij Park Hall Inn parkeert u aan de hand van shuttle parkeren Charleroi. Hierbij wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en weer terug. Heeft u vragen? Neem dan contact op via telefoon, mail, chat of Whatsapp.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b