#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wilt u goedkoop lang parkeren rondom Schiphol? Dan bent u bij deze aanbieder aan het juiste adres. Parkfly Schiphol biedt u de mogelijkheid tot shuttle parkeren en valet parkeren!  Mede dankzij de lage prijzen en de vakbekwaamheid van het personeel kiezen velen voor Schiphol Parkfly.

Langparkeren Schiphol Airport

Wanneer u vliegt vanaf Schiphol Airport heeft u vaak een klein maar wel makkelijk op te lossen probleem, waar laat ik mijn auto? U kunt familie of vrienden vragen om u te brengen en/of te halen maar u kunt ook goedkoop uw auto  parkeren bij Schiphol. Wanneer u kiest voor deze optie is Vliegen en Parkeren de aangewezen plek om uw parkeergelegenheid uit te kiezen. We zijn volledig objectief en zodoende kunt u op zoek gaan naar een langparkeerplaats die volledig aansluit bij uw wensen.

Goedkoop parkeren

Een van de belangrijkste redenen waarom men kiest voor een parkeergelegenheid buiten Schiphol is de prijs. Al heeft Schiphol enkele jaren de prijzen wel flink laten zakken zijn ze in veel gevallen nog steeds een stuk duurder! Daarnaast zien we ook dat mensen graag kiezen voor lang parkeren buiten Schiphol omdat men hier veel aanvullende service voorwaarden heeft zoals pech bij het starten of uw auto wassen. Doordat deze bedrijven zich speciaal gericht hebben op parkeren bij vliegveld Schiphol weten ze precies wat de klant te wachten kan staan en kunnen ze daar direct op inspringen. De omvang van deze bedrijven is ook vele malen kleiner dan Schiphol en dat zorgt ook weer voor een vloeiende communicatie.
 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b