#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 200M reizen 200M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
Bekijk beoordelingen

Park & Fly Meet en Greet Eindhoven Aiport

Eindhoven Airport is een sterk groeiende luchthaven, ieder jaar nemen het aantal vluchten en passagiers weer toe. Deze groei betekent ook meer drukte en meer drukte betekent dat het vinden van een parkeerplek bij Eindhoven Airport lastig en prijzig kan zijn. Maar niet via Vliegen en Parkeren! Wij hebben een ruim aanbod met enkel voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. Parkeren Eindhoven Airport is bij ons dus altijd een goede keuze. Bij Park & Fly Meet en Greet parkeert u zeer dichtbij de luchthaven. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van shuttle of valetservice. U kunt na het parkeren simpelweg naar het vliegveld lopen. Makkelijk gaat parkeren bij Eindhoven Airport niet worden!

Lees meer
Adres parkeerplaats Luchthavenweg 67, Eindhoven
Loopafstand: 200M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Park & Fly P22 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park & Fly P22
Park & Fly P22 wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J a De rooij- 12-12-2019 "uitstekende oplossing - dicht bij de terminal - wel wat ongemakkelijk te vinden; bordje met aanduiding staat wat verstopt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Olaf van Kampen- 11-12-2019 "Allereerst: Duidelik te vinden via Google, duidelijk site met goede route beschrijving. Parkeerplaats goed te vinden en nog beter: ingang met code werkte perfect! Mooie parkeerplaats op loopafstand van de vertrekhal. Goed omheind en zag er netjes en opgeruimd uit. Auto na terugkeer in perfecte staat teruggevonden. Ik ga hier ALTIJD parkeren!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-12-2019 "Perfecte plek voor een parkeerplaats bij Eindhoven Airport. Het is 350 m van midden in de vertrekhal tot de parkeerplaats. Het enige wat ik miste zijn de bordjes naar de vertrekhal. En vergeet niet de toegangscode bij de hand te houden. Verder prima service en perfecte locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wikke De Bruin- 09-12-2019 "Ik had even de code niet paraat en werd super snel en correct geholpen toen ik het noodnummer belde wat op de paal stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joni Biemans- 02-12-2019 "Prima locatie, slechts paar minuten lopen van de terminal. Entree via code werkt goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leonie Veltman- 20-12-2017 "Super dichtbij geparkeerd voor een goede prijs. volgende keer zeker weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Gierschen- 19-12-2017 "P1 afstand maar dan voor 1/3 van het geld, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nando R- 19-12-2017 "Lopen klaar hopsakee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Eindhoven via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u zeer gemakkelijk uw ideale parkeerplek bij uw gekozen luchthaven. Zodra u het juiste vliegveld en de juiste data heeft geselecteerd verschijnen de beschikbare parkeerplekken. U kunt het parkeren bij Vliegveld Eindhoven sorteren op verschillende variabelen, zo kunt u zeer eenvoudig een parkeerplek vinden die voldoet aan uw wensen en behoeften. Zodra u een keuze heeft gemaakt dan kunt u vervolgens gelijk reserveren, zo bent u binnen enkele minuten voorzien van goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn, daarom kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice. Bekijk ook eens onze FAQ-pagina, wellicht vindt u hier eenvoudig het antwoord op uw vraag.

Parkeren bij Park & Fly Meet en Greet

Park & Fly Meet en Greet biedt parkeren Luchthaven Eindhoven aan in de vorm ‘te voet bereikbaar’. De parkeerplaats ligt op slechts 200 meter van het vliegveld. Wanneer u voor deze aanbieder heeft gekozen krijgt u een inrijcode. U rijdt simpelweg naar de parkeerplaats en parkeert hier uw auto. Vervolgens kunt u te voet naar het vliegveld en bent u zeer snel weer op weg. Bekijk voor een uitgebreide uitleg onze parkeervormen pagina.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )