#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
Bekijk beoordelingen

Park Flug Zaventem Brussel Airport

Goedkoop parkeren bij Zaventem Airport doet u gemakkelijk via Vliegen en Parkeren. Een van de parkings die wij u aanbieden is Park Flug Zaventem. Deze aanbieder van Zaventem parkeren is gelegen op circa 13 minuten rijden tot het vliegveld. Zoals bij alle parkings op onze website zit de shuttleservice van en naar het vliegveld bij de prijs inbegrepen. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar en gaat niet volgens een vast rijschema. Zodoende bent u altijd binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, op weg naar vliegveld Zaventem. Wie parkeren Brussel Airport regelt via Vliegen en Parkeren bespaart veel geld ten opzichte van de parkeerplekken die aangeboden worden door het vliegveld zelf. Alle parkings kunt u met het grootste gemak direct via ons reserveren!

Lees meer
Adres parkeerplaats Kerklaan 100, Machelen
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Flug bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Flug
Park Flug wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Voader- 20-12-2017 "Prima, that's it. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vorala Menthieux- 20-12-2017 "Locatie was wat industrieel niet echt super netjes wel goedkoop. 2x eventjes wachten en in het busje, prima maar niet dat je zegt super. Wel goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Broos- 19-12-2017 "Kwartiertje rijden maar wel dichtbij de snelweg dus makkelijk bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parking Brussel Airport bij Vliegen en Parkeren

Veel reizigers zijn op zoek naar goedkoop parkeren Zaventem. Echter, is een goede voorbereiding op de reis het allerbelangrijkste! Wie zich 5 minuten oriënteert via Vliegen en Parkeren heeft al snel tientallen euro’s bespaart! U kunt gemakkelijk een Brussel Airport parking vinden door uw reisdatums in te vullen en ons aanbod te vergelijken. Ons aanbod is zeer betrouwbaar en wij staan altijd garant voor onze parkings. Deze zijn op voorhand gecheckt en zijn dus 100% betrouwbaar. Dit blijkt ook uit de reviews die onze klanten geven over ons en de parkings! U kunt na het vergelijken direct een parkeerplek reserveren en zo heeft u binnen enkele minuten een parkeerplaats bij Brussel Zaventem geregeld.

Shuttle Parking Zaventem bij Park Flug Zaventem

Er zijn 2 parkeervormen van elkaar te onderscheiden en dat zijn shuttle parking en valet parking. Bij shuttle parkeren Zaventem wordt u door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald. Deze service zit bij de prijs inbegrepen en zodoende bent u met shuttle parking altijd voorzien van goedkoop parkeren bij Brussel Airport. Hoe het precies op de dag zelf in zijn werking gaat vindt u op uw reserveringsbevestiging en onze parkeervormen pagina. Hier staan al onze parkeervormen zeer duidelijk uitgelegd met behulp van afbeeldingen en video’s.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b