#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen

Park Expert Valet Dusseldorf Airport

Voor zowel valet parkeren als shuttle parkeren kunt u bij Park Expert Düsseldorf terecht. Het parkeerterrein is gelegen op slechts 6 minuten van luchthaven Düsseldorf. Als u kiest voor shuttle parkeren bent u dus snel op de airport. Uw auto staat bij Park Expert altijd veilig door de aanwezige bewakingscamera’s  en er is 24 uur per dag fysieke toezicht. Daarnaast is het personeel speciaal opgeleid. Dat geeft een veilig gevoel! Mocht u uw auto overdekt willen parkeren is dit mogelijk voor €10,- extra. Park Expert gaat nét even verder dan het parkeren van uw auto. Ook voor reparaties, lakverzorging en het reinigen van de binnen- en buitenkant van uw auto kunt u bij Park Expert terecht.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120, Düsseldorf
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Expert Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Hoe werkt valet- en shuttle parking?

Bij valet parkeren Düsseldorf haalt een chauffeur uw auto bij de luchthaven op. Lang wachten op een shuttlebus is dan niet nodig. Gemakkelijk en snel dus! Het inleveren van uw sleutels is hierbij wel verplicht. Hoe werkt het? Kort voor uw aankomst op Düsseldorf Airport neemt u contact op met Park Expert. Vervolgens zal de beroepschauffeur uw auto in ontvangst nemen bij de vertrekhal van de luchthaven. Op uw terugreis kunt u weer contact opnemen met de parkeeraanbieder zodat uw auto weer op tijd voor u klaar staat. Park and ride ( shuttle parking) werkt anders dan valet parking. Bij park and ride Düsseldorf Airport wordt u vanaf het parkeerterrein met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Enige wachttijd is hierbij wel van toepassing, maar het voordeel is dat u uw sleutels niet hoeft in te leveren. De shuttlebus is gratis en rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wat uw vlucht tijden ook zijn, de pendeldienst is altijd beschikbaar.

Parkeren Düsseldorf Airport met gemak gereserveerd

Düsseldorf Airport is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. Vanaf hier kunt reizen naar wel 180 bestemmingen! Een parkeerplaats vergelijken bij Düsseldorf airport doet u het gemakkelijkst via Vliegen en Parkeren. Bij ons vindt u het grootste aanbod van lang parkeren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. De prijs is het zelfde als die van de aanbieder, u betaalt dus altijd de laagste prijs en niets extra’s. Vergelijk en reserveer ook eens via onze Vliegen en Parkeren app. Snel, handig en gemakkelijk weer te gebruiken.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b