#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

Voor zowel valet parkeren als shuttle parkeren kunt u bij Park Expert Düsseldorf terecht. Het parkeerterrein is gelegen op slechts 6 minuten van luchthaven Düsseldorf. Als u kiest voor shuttle parkeren bent u dus snel op de airport. Uw auto staat bij Park Expert altijd veilig door de aanwezige bewakingscamera’s  en er is 24 uur per dag fysieke toezicht. Daarnaast is het personeel speciaal opgeleid. Dat geeft een veilig gevoel! Mocht u uw auto overdekt willen parkeren is dit mogelijk voor €10,- extra. Park Expert gaat nét even verder dan het parkeren van uw auto. Ook voor reparaties, lakverzorging en het reinigen van de binnen- en buitenkant van uw auto kunt u bij Park Expert terecht.

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Expert Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Park Expert Shuttle
Park Expert Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Nulens-Belet- 03-02-2020 "Volledig in orde!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Verbeek- 20-09-2019 "Boeken, bevestiging en afgifte van de auto was perfect geregeld; na aflevering stonden we al binnen 20 minuten op de luchthaven. Attent werd ons nog verteld waar we bij terugkomst konden wachten op het vervoer om ons naar de auto te brengen. Dit bleek bij terugkomst toch niet zo simpel te zijn; ten eerste stopten een aantal busjes van Park Expert niet op de aangewezen plaats en tot 3x toe was het alweer vol vertrokken. Er bleken veel gasten opgepikt te moeten worden. Al met al heeft het wel 45 minuten geduurd voordat we in een busje konden stappen. Met de rit van ca. 20 minuten hebben we er dus na het verlaten van de luchthaven ruim 1 uur over gedaan om op de parkeerlocatie te komen. Jammer want je zou denken dat met de vluchtgegevens een betere inschatting gemaakt zou kunnen worden mbt. het totale aantal op te pikken passagiers. Nu leek dit wat onderschat. Als dit laatste nog iets beter zou worden afgestemd zouden jullie wat ons betreft zeker 3x 5 sterren scoren; er blijft dus nog iets te wensen over. Voor de rest zeker een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaas Spoelstra- 06-08-2019 "Locatie was gelegen vlak bij vliegveld Lang wachten op vervoer van vliegveld naar psrkeerlokatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "very unpleasent staff both at leaving the car and at picking it up extra amount needed to be paid because the car was long ? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "alles goed verlopen. Afhaalbussen zouden beter herkenbaar moeten zijn. Op de drukke afhaalplaats reed de bus voor mijn neus weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ergun Yazir- 20-12-2017 "Parken was zeer eenvoudig en op tijd gebracht en gehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lionne Sonnemans- 19-12-2017 "Al vaker geboekt via vliegen en parkeren alles weer super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marietje Korsten- 19-12-2017 "Prettige mensen, de buschauffeur was goed gemutst! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe werkt valet- en shuttle parking?

Bij valet parkeren Düsseldorf haalt een chauffeur uw auto bij de luchthaven op. Lang wachten op een shuttlebus is dan niet nodig. Gemakkelijk en snel dus! Het inleveren van uw sleutels is hierbij wel verplicht. Hoe werkt het? Kort voor uw aankomst op Düsseldorf Airport neemt u contact op met Park Expert. Vervolgens zal de beroepschauffeur uw auto in ontvangst nemen bij de vertrekhal van de luchthaven. Op uw terugreis kunt u weer contact opnemen met de parkeeraanbieder zodat uw auto weer op tijd voor u klaar staat. Park and ride ( shuttle parking) werkt anders dan valet parking. Bij park and ride Düsseldorf Airport wordt u vanaf het parkeerterrein met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Enige wachttijd is hierbij wel van toepassing, maar het voordeel is dat u uw sleutels niet hoeft in te leveren. De shuttlebus is gratis en rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wat uw vlucht tijden ook zijn, de pendeldienst is altijd beschikbaar.

Parkeren Düsseldorf Airport met gemak gereserveerd

Düsseldorf Airport is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. Vanaf hier kunt reizen naar wel 180 bestemmingen! Een parkeerplaats vergelijken bij Düsseldorf airport doet u het gemakkelijkst via Vliegen en Parkeren. Bij ons vindt u het grootste aanbod van lang parkeren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. De prijs is het zelfde als die van de aanbieder, u betaalt dus altijd de laagste prijs en niets extra’s. Vergelijk en reserveer ook eens via onze Vliegen en Parkeren app. Snel, handig en gemakkelijk weer te gebruiken.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b