#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij Park Expert Düsseldorf

Wanneer u gaat reizen via Düsseldorf wilt u graag uw auto veilig en dichtbij parkeren. Dit kan bijvoorbeeld bij Park Expert, op nog geen 10 minuten afstand van de luchthaven parkeren bij Düsseldorf. U kunt gebruik maken van de voordelige Shuttle service, of van de iets luxere Valet service.  Wanneer u gebruik maakt van de Shuttle service, rijdt u direct door naar de desbetreffende aanbieder en kunt u zelf uw auto parkeren. Dan zal er een bus voor u klaarstaan die u naar de juiste terminal brengt. Zodoende heeft u minimaal tijdsverlies met het zoeken van een ideale parkeerplek, en hoeft u geen onnodige meters te lopen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Expert bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Park Expert
Park Expert wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaas Spoelstra- 06-08-2019 "Locatie was gelegen vlak bij vliegveld Lang wachten op vervoer van vliegveld naar psrkeerlokatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "very unpleasent staff both at leaving the car and at picking it up extra amount needed to be paid because the car was long ? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "alles goed verlopen. Afhaalbussen zouden beter herkenbaar moeten zijn. Op de drukke afhaalplaats reed de bus voor mijn neus weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ergun Yazir- 20-12-2017 "Parken was zeer eenvoudig en op tijd gebracht en gehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lionne Sonnemans- 19-12-2017 "Al vaker geboekt via vliegen en parkeren alles weer super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marietje Korsten- 19-12-2017 "Prettige mensen, de buschauffeur was goed gemutst! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Voordelig bij Vliegveld Düsseldorf parkeren

Om er zeker van te zijn dat u voordelig parkeert kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders vergelijken Düsseldorf op vliegen en parkeren. Aan de linkerzijde kunt u het gewenste aantal dagen dat u wilt parkeren invoeren waarna u direct de beschikbare parkeeraanbieders met elkaar vergelijkt op prijs, afstand en bijvoorbeeld overdekt parkeren. Hiermee bent u er zeker van dat u altijd de beste keus maakt. Dat maakt parkeren vliegveld Düsseldorf via Vliegen en Parkeren zo gemakkelijk!

Lang parkeren vliegveld Düsseldorf

Wanneer u een lange reis voor de boeg heeft dan wilt u dat uw auto ook voor een lange tijd veilig geparkeerd staat. Veilig Parkeren Düsseldorf is bij Park Expert zeker, de parkeerplaats is voorzien van hekwerk en heeft camera bewaking. Daarnaast is er altijd iemand op de parking aanwezig.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een aantal extra diensten zoals uw auto laten wassen, zodat hij helemaal blinkt wanneer u terug komt

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )