#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parkeren Vliegveld Eindhoven met Park en Fly

Eindhoven heeft een sterk groeiend vliegveld waar men tegenwoordig op steeds meer plaatsen kan parkeren bij vliegveld Eindhoven. Vliegen en Parkeren biedt voor lang parkeren vliegveld Eindhoven wel drie verschillende services aan. Op deze pagina vindt u de informatie over Park en Fly valet, Hierbij rijdt u zelf naar de luchthavenweg 67 (tegenover het vliegveld) en wordt uw auto bij terugkomst voor u voorgereden zodat u uw reis direct kunt vervolgen. Naast valet parkeren kunt u ook kiezen voor shuttle parkeren Eindhoven Airport en parkeren op loopafstand. Dit kan allemaal bij eén van de verschillende locaties en services van Park en Fly. Tevens kunt er ook voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te (laten) parkeren. U ziet het Park en Fly biedt u veel opties voor zowel kort- als lang parkeren Eindhoven Airport.

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park en Fly P21 - Valet Overdekt bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Goedkoop Parkeren bij Eindhoven Airport met Vliegen en Parkeren

Wilt u juist goedkoop parkeren Eindhoven vliegveld dan is het aan te raden om parkeeraanbieders eerst met elkaar te vergelijken. Op deze manier ziet u precies welke de goedkoopste is. Via Vliegen en Parkeren kunt u naast prijs ook nog eens vergelijken op service en andere opties zoals reistijd tot het vliegveld en bijvoorbeeld overdekt parkeren of sleutelbehoud. Er wordt automatisch weergegeven of daar eventueel een meerprijs aan zit en hoeveel deze is voor de gewenste aantal dagen parkeren. Indien u nog vragen heeft kunt u tijdens onze contacturen gratis contact met ons opnemen.

Valet Parkeren Eindhoven bij Park en Fly

Ook bij Eindhoven Airport wordt deze service geboden. Wanneer u naar het vliegveld rijdt zal er daar aangekomen iemand klaarstaan om de auto van u over te nemen en vervolgens deze voor u te parkeren. Bij de terugreis dient u na ontvangst van uw bagage de parkeeraanbieder te bellen en zij zorgen ervoor dat uw auto weer voor u klaarstaat om uw reis naar huis te vervolgen. Hierbij hoeft u niet langer te zoeken naar een geschikte parkeerplek. Zorg er wel voor dat u minimaal 24 uur vooraf uw parkeerplaats met Valet service reserveert. Hier kunt u lezen hoe het online reserveren van een parkeerplaats in zijn werk gaat. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b