#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 150M reizen 150M reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
Bekijk beoordelingen

Park en Fly Short Stay

Wanneer u een vliegreis wilt gaan maken is het wel zo handig dat u uw auto makkelijk en dichtbij kunt parkeren Eindhoven Airport. Dit kunt u zeer gemakkelijk doen bij Park & Fly Eindhoven. De parkeergelegenheid P200 van Park & Fly ligt op slechts 150 meter afstand van het vliegveld Eindhoven. Daardoor hoeft u niet met een shuttlebus mee of gebruik te maken van dure diensten als Valet parkeren Eindhoven Airport. Na het parkeren van uw auto loopt u binnen 2 minuten naar de luchthaven. Een ander bijkomend voordeel is dat u uw sleutel van uw auto kunt behouden, deze neemt u dan 'gewoon' mee op reis. Meer lezen over het afgeven van uw autosleutels of niet? Hier kunt u meer informatie vinden wat voor u de beste optie is.

Adres parkeerplaats Freddy van Riemsdijkweg 9-11, Eindhoven
Loopafstand: 150M
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Park en Fly Short Stay bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park en Fly Short Stay
Park en Fly Short Stay wordt gemiddeld beoordeeld met 9.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Simpel en doeltreffend. Code intoetsen, parkeren en aanlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willeke Dierdonk- 19-12-2017 "Dichtbij en makkelijk reserveren plus parkeren heerlijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Luchthaven Eindhoven via Vliegen & Parkeren

Bij ons kunt u eenvoudig berekenen wat u betaalt voor uw gewenste parkeertermijn. Goedkoop parkeren Airport Eindhoven doet u door aanbieders met elkaar te vergelijken. Via vliegenenparkeren.nl kunt u dit eenvoudig doen en u neemt alle aanbieders onder de loep. De bedragen worden na het invullen van het filter automatisch weergegeven! Hoe lang u ook wilt parkeren, Eindhoven Airport lang parkeren is altijd mogelijk! Uw auto staat tijdens uw afwezigheid op een afgebakend en beveiligd parkeerterrein. Er is ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van een paar extra diensten die door Park en Fly worden aangeboden. Het wassen en polijsten van uw auto bijvoorbeeld, u kunt zowel het interieur als het exterieur van uw auto een flinke behandeling laten geven.

Parkeren bij Park en Fly

Park & Fly is een unieke aanbieder die zeer dichtbij het vliegveld gelegen ligt. Park en Fly biedt u veel opties, u kunt zowel kort als lang parkeren Eindhoven Airport. Naast de parkeerlocatie P200 biedt deze aanbieder ook parkeerplaatsen op 400 en 600 meter. Hier kunt u uw auto parkeren tegen een zeer voordelige prijs, u moet daarentegen wel iets verder lopen om bij de luchthaven te komen. De betaalmogelijkheden bij deze aanbieder bestaan uit zowel creditcard als iDEAL. Wat u nog meer moet weten over parkeren bij vliegvelden kunt u hier lezen.

 

 

 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )