#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 400M reizen 400M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
Bekijk beoordelingen

Park en Fly Mid Stay Eindhoven

Bij Eindhoven Aiport is het aanbod qua prijzen en aanbod zeer gevarieerd. Via Vliegen en Parkeren kunt u dit aanbod in eén overzicht vinden. U kunt gaan vergelijken op basis van aspecten die u belangrijk vindt. Zo heeft u binnen enkele minuten de juiste parkeerplek gevonden. Bij alleen Park en Fly heeft u al de keuze uit drie verschillende parkeeropties. Namelijk Shuttle Parking Eindhoven, Valet Parking Eindhoven en u kunt parkeren op loopafstand. De mid stay parkeergelegenheid van Park en Fly Eindhoven (voorheen nog bekend als de P400 locatie) is gelegen op 400 meter afstand tot de luchthaven. Evenals de long stay locatie (voorheen P200) biedt deze locatie geen Valet of Shuttle service omdat de locatie op loopafstand is gelegen. U kunt via Vliegen en Parkeren altijd voordelig parkeren luchthaven Eindhoven en daarin is Park en Fly voor velen al een interessante aanbieder gebleken.  

Lees meer
Adres parkeerplaats Henri Wijnmalenweg 7, 5657 EA Eindhoven
Loopafstand: 400M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Park en Fly Mid Stay bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park en Fly Mid Stay
Park en Fly Mid Stay wordt gemiddeld beoordeeld met 9.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hubert Huis- 20-12-2017 "op loopafstand ongeveer 5 minuten lopen. Slagboom gaat met code open werkt super!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joep van Dullekom- 19-12-2017 "Dichter bij dan de P-locaties van het vliegveld zelf! Poortje door en ik was er. Inrijcode werkt overigens ook helemaal super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Swinkels- 19-12-2017 "Dichtbij en niet te duur voor wat je krijgt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris van Dalen- 19-12-2017 "Je loopt ze de vertrekhal in super dichtbij en meteen weer weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Vliegen en Parkeren bij Eindhoven Airport

Wij stellen een aanbod voor u samen van enkel betrouwbare parkeerplaatsen bij de luchthaven. Zodoende is luchthaven Eindhoven parkeren binnen handbereik. Via ons parkeert u direct veel goedkoper dan op het terrein van de luchthaven. De p8 locatie bij Eindhoven is gelegen op maar liefst 10 minuten afstand. Dit waarderen wij dan ook niet als ‘on airport product’. Wilt u wel parkeren op luchthaven Eindhoven dan moet u vooral op de p1 Gold locatie letten. Deze is namelijk ontzettend duur! Bekijkt u maar eens ons onderzoek. Wilt u meer over ons weten, bekijk dan de over ons pagina!

Parkeren bij Park en Fly

Wanneer u het liefste zelf uw auto wilt parkeren bij luchthaven Eindhoven wilt u natuurlijk tegen de scherpste prijs met de bijbehorende service. Bij vliegveld Eindhoven vindt u Park en Fly. Een gerenommeerd parkeerbedrijf dat wellicht wel de bekendste externe aanbieder is. Zij kunnen goedkope parkeerplaatsen aanbieden vanwege de geringe afstand tot de luchthaven, hierdoor is een Shuttle of Valet service bij Park en Fly mid stay overbodig. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )