#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 600M reizen 600M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Park and Fly Eindhoven Airport

Een ideale plek om uw auto veilig en goedkoop te parkeren bij Eindhoven Airport is Park en Fly. Dankzij de scherpe tarieven en prima service krijgen wij vele positieve reacties van onze bezoekers. Vandaar dat wij deze parkeergelegenheid bij Eindhoven Airport graag aan u aanbieden. Naast dat u gebruik kunt maken van de shuttle service naar vliegveld Eindhoven kunt u ook gebruik maken van de valet service. Daarnaast zijn enkele parkeerplaatsen zo dicht gelegen bij het vliegveld dat u deze ook lopend kunt bereiken.

Lees meer
Adres parkeerplaats Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven
Reistijd shuttle: 600M
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park en Fly Long Stay bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park en Fly Long Stay
Park en Fly Long Stay wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Leuke mensen, erg (klant) vriendelijk. Aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Goed te vinden en makkelijk het terrein dmv code te betreden. Keurig nette beveiligde parking! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hobert- 24-06-2019 "Alles perfect verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "simpel, snel, eenvoudig en goede prijs/kwaliteitsverhouding. minpuntje; staat nergens vermeldt, de inrijcode is ook de uitrij code!! dus foto op telefoon of kopie bewaren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-06-2019 "dichtbij vliegveld en alles wijst zich vanzelf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Eindhoven Airport goedkoop via Vliegen en Parkeren

Wanneer u de parkeergelegenheid van Eindhoven Airport zelf vergelijkt met die van externe aanbieders valt u een ding waarschijnlijk als eerste op. De prijzen van de parkeerbedrijven rondom vliegveld Eindhoven liggen een stuk lager dan die van Eindhoven Airport zelf. Daarnaast licht zeker de locatie van Park en Fly op nagenoeg de zelfde afstand van de vertrekhal als de parkeergelegenheid op het vliegveld zelf. Vandaar dat men graag gebruik maakt van de faciliteit van Fly en Park bij Eindhoven airport, het is veilig, goedkoop en erg gemakkelijk via Vliegen en Parkeren!

Parkeerplaats vergelijken bij vliegvelden

Vliegen en Parkeren is het online platform waar u gemakkelijk parkeergelegenheden kunt vergelijken bij vliegvelden. We richten ons niet op een vliegveld maar bekijken de markt vanuit de Nederlandse reiziger. Zo kunt u Vliegen en Parkeren ook raadplegen wanneer u vliegt vanaf een andere locatie. Daarnaast blijven we bezig om ons aanbod te optimaliseren en onze site te blijven verbeteren. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u deze sturen naar info@vliegenenparkeren.nl

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b