#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij Park & Fly Charleroi

Park & Fly is een van de aanbieders die er voor zorgt dat u kunt parkeren bij luchthaven Charleroi.  Indien u uw auto dichtbij Charleroi wilt parkeren is deze aanbieder zeker een aanrader! U bent namelijk binnen 1 minuut op de luchthaven via de shuttle bus die 24 uur per dag beschikbaar is. Parkeren luchthaven Charleroi is zodoende niet alleen goedkoop en veilig maar ook ontzettend snel! Alle parkings bij deze luchthaven zijn voorzien van een omheining en een verharde ondergrond zodat uw auto veilig geparkeerd staat.

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue de Heppignies 8, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park & Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park & Fly
Park & Fly wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohammed- 20-12-2017 "was goed geregeld heb t vaker gedaan. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Zeer strakke locatie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria - 19-12-2017 "Goede service en locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Luchthaven Charleroi via Vliegen & Parkeren

Veel reizigers zijn op zoek naar een parkeerplaats bij het vliegveld maar slechts enkelen hiervan weten welke parkeervormen er beschikbaar zijn. Zo is er de haal en brengservice bij Charleroi ook wel Shuttle parkeren genoemd. Bij deze vorm van parkeren wordt u met een busje naar het vliegveld gereden en bij terugkomst weer opgehaald. Deze service zit bij de prijs inbegrepen en rijdt op en neer ongeacht uw aankomst en vertrektijd.  Dan is er ook nog Valet parkeren, bij deze vorm van lang parkeren luchthaven Charleroi draagt u uw auto over bij het vliegveld. Bij terugkomst staat deze weer direct voor u klaar!

Parkeeradvies Charleroi altijd gratis voor u!

Wij adviseren om zelf goed uw wensen in kaart te brengen en alvorens uw keuze te maken. Elke parking die u vindt op onze website is 100% betrouwbaar u hoeft slechts te kijken naar uw eigen wensen zoals bijvoorbeeld overdekt parkeren Charleroi. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Vliegen en Parkeren via de mail of bellen tussen 9.00 en 17.00 van maandag tot en met vrijdag

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )