#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Park and Clean Before Fly Hamburg Airport

De aanbieder Park and Clean Before Fly voorziet u van een parkeerplaats middels een valetservice. Dit is een eenvoudige manier van parkeren want u hoeft niet zelf te parkeren, dit doet een medewerker van Park and Clean Before Fly Hamburg voor u! Uw auto wordt hierbij geparkeerd in een parkeergarage met 24-uurs bewaking. Daarnaast is de parkeerplaats voorzien van camera’s, omheining, een slagboom en is het terrein geheel geasfalteerd en verlicht. Uw auto staat dus overdekt en geheel beschermd tegen de elementen. Op de foto’s kunt u al zien hoe deze parking Hamburg eruitziet. Wilt u meer weten over het valet parkeren, bekijk dan de parkeervormen pagina. Wilt u meer weten over ons, bekijk dan de FAQ-pagina.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg
Adres parkeerplaats Überseering 3, 22297 Hamburg
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park and Clean Before Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Het proces van valet parkeren

Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar de luchthaven, voer het adres Flughafenstraße 1-3, 22335 Hamburg in. Gebruik alstublieft een up-to-date navigatiesysteem om stress te vermijden en te zorgen voor een juiste route. Neem 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met Park and Clean Before Fly Hamburg Airport. Hierbij wordt alles verder besproken, let erop dat de werknemer wellicht geen Nederlands spreekt. Uw auto wordt geïnspecteerd en geparkeerd door de chauffeur.

Bij terugkomst neemt u weer contact op met Park and Clean Hamburg, gebruik hetzelfde telefoonnummer als bij aankomst. Dit telefoonnummer staat op uw reserveringsvoucher vermeld. Uw auto wordt hierna zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht en zo kunt u vanuit hier weer vertrekken naar huis.

We horen graag uw mening

In het kader van transparantie en eerlijke informatie geven wij iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen. Dit kan zowel over ons als Hamburg Park and Clean Before Fly. Direct na het maken van een reservering kunt u ons beoordelen. Na afloop van het parkeren kunt u de parkeeraanbieder beoordelen. We zijn zeer benieuwd naar uw mening, zo kunt u anderen en ook ons informeren. U kunt bijdragen aan de kwaliteit van onze website!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b