#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
Bekijk beoordelingen

Shuttle parkeren bij Park am Ring

Goedkoop en eenvoudig parkeren bij Park am Ring Düsseldorf zorgt er voor dat u zonder omkijken aan uw vakantie of reis kunt beginnen. Deze grote parkeergelegenheid ligt op een keine zes kilometer afstand van Düsseldorf Airport.  Bij deze parking ontvlucht u de drukte van het vliegveld en kunt u in alle rust goedkoop en veilig uw auto parkeren in de buurt van de luchthaven. Een speciale shuttle bus brengt u gratis naar het vliegveld en ook weer terug naar de parkeerplaats. Voor uw exacte dag kunt u ook de 'hoeveel dagen wilt u parkeren' knop gebruiken. Hier vult u gemakkelijk het aantal dagen in dat u wilt parkeren Düsseldorf Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Am Ring Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Park Am Ring Shuttle
Park Am Ring Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Switten- 30-01-2020 "Na twee zeer goede ervaringen was het deze keer 29.1.2020 een beetje minder. Twintig minuten moeten wachten op het busje, dat naast Park Am Ring opzij nog twee andere bedrijven liet zien op blaadjes papier opgehangen aan het zijraam in een plastic beschermhoesjes. Op de voorruit stond niet eens Park Am Ring op het busje. Chauffeur maakte ook van zijn oren dat Park Am Ring er toch op stond op zijraam. Ter plaatse moest de "baas" zelfs de chauffeur van het busje aanmanen om onze valies te dragen. Dit had beter gekund..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nico Wijnans- 03-10-2019 "wederom ben ik zeer tevreden met het parkeren bij Park am Ring Shutle in Dusseldorf. Nogmaals bedankt hiervoor."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henricus Vermeer- 15-08-2019 "We hebben bij terugkomst een half uur op de auto moeten wachten. Dat vinden wij echt te lang voor een valet parking service. Als we de auto zelf in P1 - P5 hadden geparkeerd hadden we de luchthaven veel sneller kunnen verlaten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacobs- 20-12-2017 "Vorige keer hier ook geparkeerd, gewoon goede service je krijgt wat je kan verwachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Dichtbij en direct naast het vliegveld bijna. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Regina g- 19-12-2017 "Met drie aanbieders deelden ze een terren en de shuttles daardoor waren we wel erg snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet parking Airport Düsseldorf

Wilt u niet zelf uw auto parkeren maar gebruik maken van valet parking? Dan kan dit natuurlijk ook. Uw levert uw autosleutels simpelweg in wanneer u uitstapt op Airport Düsseldorf. In Duitsland hebben ze daar echter wel een andere naam voor, namelijk Meet & Greet parkeren.  Uiteraard wel tegen een kleine meerprijs.

Goedkoop en lang parkeren bij Airport Düsseldorf

In de parkeergarage van Park am Ring Düsseldorf kunt u goedkoop parkeren. De tarieven zijn voor zowel kort als lang parkeren relatief laag. Daarnaast biedt deze parking ook nog aanvullende diensten zoals het uitdeuken en wassen van uw auto, terwijl u op vakantie bent. Deze parkeergarage is 24 uur per dag bewaakt door personeel en videocamera's.

Door de vele extra opties die parkings aanbieden in de buurt van Airport Düsseldorf, kan het lastig zijn om de juiste parkeergelegenheid te vinden. Daarom vindt u bij alle aanbieders voor parkeren bij vliegvelden de beste keuzes. Heeft u nog verdere vragen of parkeren bij vliegveld Düsseldorf? Wij helpen u graag verder.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b