#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

ParkAirport Valet Service

Parkeren Düsseldorf Airport kan op verschillende manieren. Park Airport Düsseldorf biedt een betrouwbare Valet service waarmee u zonder zorgen aan uw reis kunt beginnen. Valet parkeren Düsseldorf is een luxe variant van parkeren waarbij uw auto door een medewerker voor u wordt geparkeerd. U hoeft niet langer op zoek naar een geschikte parkeerplek wanneer u op de luchthaven bent, er zal iemand bij de terminal klaarstaan die uw auto in ontvangst neemt. Terwijl  u uw reis kunt voortzetten wordt uw auto geparkeerd.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 66, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 10min
Contactlocatie Valet Flughafen Terminal A/B
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Airport bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Airport
Park Airport wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeremy Mcannon- 20-12-2017 "Friendly people and service was as expected. Nice parking location."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Simpel en effectief, prima geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J Stiphout- 19-12-2017 "Auto netjes overdekt weg gezet en had er een goed gevoel bij. Heenweg meteen op weg. Terugweg 10 minuten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren vliegveld Düsseldorf, zo geregeld

Wilt u er zeker van zijn dat u de beste prijs betaald wanneer u gaat parkeren bij vliegveld Düsseldorf?  Dan kunt u het beste eerst alle aanbieders rondom Düsseldorf met elkaar vergelijken op Vliegen & Parkeren. Hier wordt in een overzicht weergegeven wat u betaald voor bijvoorbeeld 8 dagen parkeren Düsseldorf. De eventuele extra kosten voor overdekt parkeren wordt automatisch weergegeven. Eenvoudig vergelijken op afstand van het vliegveld, kosten en Shuttle of Valet parkeren vliegveld Düsseldorf.

Veilig parkeren, dus onbezorgd op reis!

Park Airport is een Parking in Düsseldorf die voldoet aan alle veiligheidseisen. De door personeel bewaakte parkeerplaats die ook nog eens voorzien is van video bewaking wordt dag en nacht bemand. Uw sleutel wordt bewaard  in een kluis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw auto te voorzien van een onderhoudsbeurt of extra service als uw auto laten wassen. Uw auto is in goede handen bij het geschoolde personeel van Park Airport Düsseldorf. Düsseldorf Airport parkeren doet u zorgeloos met de Valet service.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b