#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Park Airport Düsseldorf Reserveren

Vliegen en Parkeren maakt het u zo eenvoudig mogelijk om een veilige en goedkope parkeerplaats bij Airport Düsseldorf te vinden. U wilt tenslotte na uw reis gewoon direct in uw auto kunnen stappen. Park Airport Düsseldorf is daarvoor een erg goede optie. U kunt bij deze parkeeraanbieder eenvoudig een parkeerplaats boeken. Daarnaast kunt u er voor kiezen om uw auto direct bij de terminal van Airport Düsseldorf af te geven of een shuttle bus te nemen. Het afgeven van uw auto noemen ze in Duitsland Meet and Greet, terwijl dit in Nederland valetparking heet.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 66, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 10min
Contactlocatie Valet Flughafen Terminal A/B
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Airport bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Airport
Park Airport wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeremy Mcannon- 20-12-2017 "Friendly people and service was as expected. Nice parking location."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Simpel en effectief, prima geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J Stiphout- 19-12-2017 "Auto netjes overdekt weg gezet en had er een goed gevoel bij. Heenweg meteen op weg. Terugweg 10 minuten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Airport Düsseldorf

Voor langparkeren bent u bij Park Airport Düsseldorf ook aan het juiste adres. Vaak is het zo dat de tarieven voor het parkeren bij deze Duitse luchtaven relatief gezien goedkoper worden naar mate u meer dagen afneemt. Het is daarom erg belangrijk om de tarieven te vergelijken voor het parkeren bij Airport Düsseldorf. Houdt er wel rekening mee dat u bij de versrschillende aanbieders ook verschillende serviceniveaus kunt verwachten.

Vergelijk parkeren Airport Düsseldorf

Vliegen en parkeren maakt het u eenvoudig om het parkeren vliegveld Düsseldorf te vergelijken. Bedenk van te voren of u gebruik wilt maken van een shuttle en wat u maximaal kwijt wilt zijn aan parking kosten. Door van te voren al antwoord te hebben op deze vragen, maakt u de zoektocht naar een geschikte parkeerplaats op Düsseldorf Airport een stuk eenvoudiger. Klik op de bekijken button om de parkeerplaats te bekijken en eventueel een boeking te maken.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b