#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 10min reizen 10min reizen
  • Wassen <small>( + € 39,00)</small> Wassen ( + € 39,00)
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren Luchthaven Düsseldorf met Park Airport

Een veilige en goedkope parkeerplek zoeken bij een vliegveld is erg gemakkelijk op Vliegen en Parkeren. Naast lang parkeren Düsseldorf bieden wij u ook verschillende andere opties aan bij luchthaven Düsseldorf. Door de sterke concurrentie kunt u voor een relatief laag bedrag veilig, lang en goedkoop parkeren luchthaven Düsseldorf. Parking luchthaven Düsseldorf is wellicht de goedkoopste optie en ligt op een afstand slechts 5,2 kilometer tot  het vliegveld! Zodoende bent u in een mum van tijd bij het vliegveld met behulp van de gratis shuttle bus die altijd is inbegrepen in de prijs. Deze rijdt 24 uur per dag en u hoeft niet te wachten tot deze volledig vol zit.
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 66
Reistijd shuttle: 10min
Contactlocatie Valet Flughafen Terminal A/B
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Airport bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Uw aut parkeren tijdens uw vliegvakantie gemakkelijk via Vliegenenparkeren.nl!

Wanneer u goedkoop wilt parkeren luchthaven Düsseldorf heeft u vele verschillende opties, maar waarom zou u moeten kiezen voor Park Airport Düsseldorf ? De shuttle bus rijdt 24 uur per dag en deze dient u te bellen wanneer u de bagage ophaalt. Vervolgens wordt u geholpen met uw koffers en bent u in een mum van tijd weer bij uw auto. Via vliegenenparkeren.nl weet u zeker dat u een betrouwbare parkeeraanbieder reserveert. Alle aanbieders die via ons te boeken zijn, zijn gechekt en worden nauwlettend in de gaten gehouden door onze eigen klanten. Dit kunt u teruglezen in de vele recensies die klanten in het verleden hebben achtergelaten.

Parkeren met de Valet service

In Nederland wordt dit valet parkeren genoemd in Duitsland Meet en Greet parkeren. Valet parking Düsseldorf houdt in dat u rechtstreeks naar vertrekhal A rijdt en uw auto overdraagt aan een van de medewerkers van de parkeeraanbieder. Een ervaren medeweker zal dan de auto voor u parkeren bij de geboekte parkeerplaats. Bij terugkomst dient u de parkeeraanbieder te bellen en kunt u op dezelfde plek uw auto weer in ontvangst nemen en uw reis met een ontspannen gevoel vervolgen.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...