#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 07:00 - 23:00
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

Park Air Valet, Rotterdam Airport

Op Rotterdam Airport parkeren is snel en eenvoudig geregeld via Vliegenenparkeren.nl. Bovendien rekenen wij bij ons nooit boekings-, reserverings-, of andere verborgen kosten, waardoor u de beste prijs voor parkeren Rotterdam airport betaalt. Park Air is voorzien van goede bewaking en beschikt daarnaast tevens over cameratoezicht. Hierdoor staat uw auto altijd beschermd en veilig geparkeerd. De valet parkeervorm is een veelvoorkomende service bij het parkeren vliegveld Rotterdam. Park Air biedt deze valet service aan tegen een goede prijs.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Air bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park Air
Park Air wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Melle Bakker- 14-06-2019 "Alle criteria boven verwachting. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harrie Hermans- 05-06-2019 "ging heel goed, doen we vaker"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Rotterdam airport, met Vliegen en Parkeren

Via VliegenenParkeren vergelijkt u gemakkelijk de parkeeraanbieders rondom Rotterdam Airport. Op basis van de door u ingevoerde data en wensen, selecteren wij het best passende aanbod. Zo maakt VliegenenParkeren goedkoop parkeren Rotterdam Airport mogelijk. Naast de beste prijs, staat betrouwbaarheid heel hoog in het vaandel. Behalve het weergeven van betrouwbare aanbieders, zorgen wij zelf ook voor een goede service en dat is terug te zien in klantreviews. Mocht u nog vragen hebben over wat wij doen en wie we zijn, klik dan hier.

Hoe werkt valet parkeren bij Park Air Valet, vliegveld Rotterdam

Het lang parkeren Rotterdam airport tarief, wordt snel en overzichtelijk weergegeven nadat u de gewenste opties heeft doorgegeven. Een van deze opties kan Valet parkeren inhouden, wat veelal aangeboden wordt door parkeeraanbieders rondom de luchthaven van Rotterdam. Bij deze service rijdt u zelf naar de vertrekhal en daar staat een chauffeur van Park Air  Valet op u te wachten. Deze medewerker gaat uw auto verder parkeren waardoor u geen extra reistijd hoeft in te plannen! Deze parkeervorm maakt het parkeren luchthaven Rotterdam daarom wel heel comfortabel. Kijk dit flimpje voor meer informatie over valet parkeren.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )