#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 07:00 - 23:00
  • Valet Valet
  • Sleutel Sleutel afgeven

Park air Valet, Rotterdam Airport

Wilt u graag bij Rotterdam Airport Parkeren, maar heeft u totaal geen overzicht van alle mogelijkheden? Dan bent u op Vliegen en Parkeren aan het juiste adres, wij selecteren graag de best passende parkeeraanbieders gebaseerd op uw wensen. Park Air Valet is een veel gekozen aanbieder omdat zij parkeren vliegveld Rotterdam goedkoop aanbieden. Zij maken enkel gebruik van valet parking, een luxe manier van parkeren. Wat dit verder inhoudt kunt u hieronder lezen of kijk de filmpjes over parkeervormen.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Air bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren vliegveld Rotterdam, via Vliegen en Parkeren

Of u nou op zoek bent naar het lang parkeren Rotterdam Airport, of op zoek bent naar een Quick parking bij Rotterdam, dat maakt voor ons bij Vliegen en Parkeren niets uit! Dit komt omdat wij een groot assortiment aan parkeeraanbieders weergeven, waardoor we altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Het is niets voor niets zo dat onze klanten ons beoordelen met een 8,4! Hier zijn we bij Vliegen en Parkeren trots op, we vinden het fijn om onze klanten te helpen met onduidelijkheden en maak daarom gerust gebruik van onze gratis klantenservice!

Hoe werkt valet parkeren bij Park Air Valet

Als u wilt parkeren bij luchthaven Rotterdam, is het fijn als dit gehele parkeerproces soepel verloopt. De valet service van Park Air is hiervoor een prima optie. Valet parkeren houdt namelijk in dat u zelf rechtstreeks naar het terminal rijdt, waar een chauffeur van Park Air de auto van u overneemt. De medewerker van Park Air volbrengt dus als het ware het parkeren van uw auto. Bij terugkomst gebeurt dit vice versa. De chauffeur zorgt dat de auto klaarstaat bij Rotterdam Airport als u aankomt. Dit luxe parkeerproces zorgt voor weinig zorgen en een soepele parkeerdoorlooptijd. U hoeft bovendien geen extra tijd in te plannen voor het wegzetten en ophalen van uw auto!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )