#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Parcare Charleroi Airport

Via Vliegen en Parkeren vindt en reserveert u gemakkelijk een voordelige parkeerplek rondom Charleroi Airport. Een zeer fijne parkeergelegenheid die parkeren Charleroi goedkoop en betrouwbaar maakt voor haar klanten is Parcare. Lang parkeren Charleroi kan bij vele aanbieders echter, is dit een van de weinige aanbieders die naast shuttle parkeren u ook valet parkeren aanbiedt. Parcare biedt u een volledig beveiligde parkeergelegenheid aan, toegewijd personeel en een gratis shuttle service. In slechts 5 minuten bent u bij het vliegveld. Bent u niet bekend met deze vorm van lang parkeren Charleroi Airport bekijk dan hier onze how to video!

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue de Capilone 11a Fleurus/Happignies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parcare Charleroi bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren Charleroi via Vliegen en Parkeren

Met de hulp van Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk parkeren bij Charleroi. Via ons vergelijkt u de prijzen van enkel betrouwbare parkings bij Charleroi en kunt u deze direct reserveren. Na het invullen van het reserveringsformulier doet u via ons direct en veilig de betaling. Vervolgens krijgt u via ons het reserveringsformulier toegestuurd inclusief de uitleg. Bent u benieuwd hoe wij het aanpakken? Lees dan de over ons pagina! Als u enkel gaat voor goedkoop parkeren Brussel Charleroi dan is het aan te raden om enkel te kijken naar de shuttle opties. Vervolgens wordt automatisch de goedkoopste optie boven aan weergegeven. Er zijn zelfs nog enkele parkings Charleroi Airport die ook sleutelbehoud aanbieden!

Parking Charleroi via Parcare

Valet parkeren is parkeren met optimale luxe! Bij Parcare betaald u slechts een klein bedrag extra om gebruik te mogen maken van deze veel geprezen service. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar Charleroi Airport rijdt en een kwartier voor tijd contact opneemt met de parkeergelegenheid. Vervolgens overhandigt u uw auto aan de medewerker van Parcare. Bij terugkomst neemt u weer contact op met Parcare en zij zullen zorgen dat uw auto klaarstaat. Uiteraard wordt dit alles nog op de parking zelf nog eens besproken. Parkeren Charleroi Airport is hierdoor kinderspel geworden! Ook kunt u bij Parcare terecht voor shuttle parking Charleroi

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b