#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Parcare parking Charleroi Airport

Parcare is een van de aanbieders die u een valet service aanbiedt bij Brussels South Charleroi Airport zo als het vliegveld voluit heet. Echter werkt men het liefst met Charleroi. De reden waarom men graag gebruik maakt van valet parkeren is de  toegevoegde service. Men onderscheidt 2 parkerenvormen, namelijk: shuttle parkeren en valet parkeren. Shuttle parkeren staat voor het ‘normale parkeren’. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt om vervolgens uw auto over te dragen op een afgesproken plek. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar en u kunt uw reis direct vervolgen.

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue de Capilone 11a Fleurus/Happignies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parcare Charleroi bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren Charleroi via VliegenenParkeren

Valet parkeren bij Charleroi kant een minieme meerprijs ten opzichte van shuttle parkeren. Echter zijn de voordelen grandioos. U hoeft namelijk niet in een shuttle bus te zitten maar reist enkel in uw eigen auto. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper parkeren dan op het vliegveld zelf! U hoeft niet lang te lopen met uw koffers maar kunt u gewoon uitstappen bij de vertrekhal! Lang parkeren Charleroi airport kan niet gemakkelijker en goedkoper dan via Vliegen en Parkeren.

Op vakantie zonder stress!

Met de hulp van Vliegen en Parkeren vindt u in een mum van tijd de parkeergarage die aansluit bij uw wensen. Shuttle parkeren, valet parkeren of combi parkeren, het is allemaal mogelijk en dat tegen het laagste eerlijke tarief. Er zit geen addertje onder het gras en de prijs die u ziet voor de parking bij vliegveld Charleroi is ook het bedrag dat u betaald. Zodoende kunt u uw auto veilig lang en goedkoop parkeren bij luchthaven Charleroi!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b