#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van van de valet parking service van P5 Parkeren Schiphol kiest u voor betrouwbaar, veilig en vertrouwd. Daarnaast kunt u rekenen op een klantenservice die u mag verwachten van een valet aanbieder. Naast dat ze u een prima service aan kunnen bieden zijn ze ook nog eens de goedkoopste aanbieder van valet Parkeren bij Schiphol Airport. Dit alles zorgt er voor dat men graag gebruik maakt van de valet parkeer service van P5 parkeren. Bij 6 tot en met 13 dagen Parkeren betaalt u elke dag €5 bij. Vanaf dag 14 is dit slechts €2,50 per dag. Zodoende is P5 Parkeren Schiphol niet alleen een zeer interessante optie wanneer u kort wilt Parkeren maar ook lang Parkeren is nog voordeliger!

Hoe werkt valet Parkeren?

Valet Parkeren houdt in dat u zelf naar Schiphol rijdt en dat u vervolgens uw auto overdraagt aan de door u gekozen aanbieder. Bij terugkomst staat uw aanbieder voor u klaar met uw auto. De plek waar men staat te wachten verschilt per aanbieder, daar dient u dus goed op te letten. P5 parkeren staat op u te wachten bij de vertrekhal. 25 voor uw aankomst bij Schiphol neemt u contact op, dit telefoonnummer staat op de website van P5 parkeren. Bij terugkomst neemt u contact op wanneer u te wachten staat bij de bagageband. Zodoende hoeven u en het bedrijf niet lang op elkaar te wachten. 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b