#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
Bekijk beoordelingen

P4 Schiphol Airport

Wilt u liever bij een officiële Schiphol Parking parkeren, zoals P4 Schiphol Airport? Ook deze mogelijkheid is bij ons te reserveren. Deze parking biedt u veel voordelen, zoals het behouden van uw autosleutels tijdens uw reis. Schiphol Airport P4 is uiterst goed beveiligd met dank aan de afgesloten omheining inclusief een slagboom. Bovendien is het verharde terrein voorzien van camera’s en verlichting. P4 Parking Schiphol is 24/7 geopend en wordt dag en nacht bewaakt. Hierdoor is het terrein en de bijkomende services ten allen tijden beschikbaar. Een groot voordeel bij deze parking is de extra mogelijkheid om uw auto op te laden, terwijl u op reis bent.

Lees meer
Adres parkeerplaats Loevesteinse Randweg, 1171 PK Badhoevedorp
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met P4 Schiphol bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over P4 Schiphol
P4 Schiphol wordt gemiddeld beoordeeld met 9.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Wielen- 04-09-2019 "Had deze parkeerplek ruim voor onze vakantie geboekt voor een gunstig tarief. Vrienden maakten mij een beetje ongerust dat deze parkeerplaats geen officiële parkeerplaats van Schiphol zou zijn.... Maar alles was prima in orde! Volgende keer probeer ik ook weer hier te boeken,."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jurriejan Elken- 01-09-2019 "Niet duidelijk waar men op de terugweg moet instappen, parking 247 toch beter geregeld, geen overvolle bus waar men moet staan, en ook geen geklooi met koffers in een bus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-08-2019 "Perfect: goede aansluiting met de shuttel ook in de nacht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Prima plek om je auto te parkeren. Transfer met de bus ook goed. De bus stond klaar, vrij snel na instappen vertrok hij naar P3 en vervolgens naar P4. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Dikke prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeffrey van Weteringen- 04-07-2019 "Altijd fijn zo'n offciele parkeerplaats. Top geregeld en zat al snel in de shuttlebus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren met P4 Schiphol

Integendeel tot andere officiële parkeerplaatsen ligt Schiphol P4 Parking niet op loopafstand van de terminal. Echter reist u met een uitstekende shuttleservice die u in slechts 10 minuten naar de terminal brengt. Deze pendelbussen rijden om de 15 minuten, zodat u nooit lang hoeft te wachten! Zoals boven vermeld rijden de shuttlebussen van Schiphol Airport P4 Parking dag en nacht en zijn ze dus altijd beschikbaar.

Reviews P4 Luchthaven Schiphol

Bent u nu benieuwd hoe voorgaande klanten het parkeren bij Airport Schiphol P4 Parking hebben ervaren? Neem een kijkje tussen de reviews en laat uzelf informeren! Als officiële parking, is P4 Schiphol uiterst betrouwbaar en kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten. Na het reserveren krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als P4 luchthaven Schiphol te beoordelen. De ervaringen van klanten vinden wij namelijk het aller belangrijkst!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b