#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
Bekijk beoordelingen

P4 Schiphol Airport

Bij Schiphol airport zijn ontzettend veel parkeermogelijkheden beschikbaar. Daarom begrijpen wij helemaal dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Op onze website ziet u gemakkelijk welke parkeeraanbieders nog beschikbaar zijn, in uw reisperiode. Daarnaast lichten we u graag in over het valet, shuttle en on-airport parkeren. Dit laatste is het geval bij de P4 parking Schiphol. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over het lang parkeren Schiphol p4, scroll naar onder voor alle informatie. Ga goed voorbereid op reis en maak direct uw parkeren Schiphol boeking, dit is al geregeld binnen twee minuten!  

Let op: dit is de officiële P4 parkeerplaats van Schiphol! Ook P1 Schiphol en P3 Schiphol zijn nu direct via Vliegen en Parkeren te reserveren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Loevesteinse Randweg, 1171 PK Badhoevedorp
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met P4 Schiphol bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over P4 Schiphol
P4 Schiphol wordt gemiddeld beoordeeld met 9.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Wielen- 04-09-2019 "Had deze parkeerplek ruim voor onze vakantie geboekt voor een gunstig tarief. Vrienden maakten mij een beetje ongerust dat deze parkeerplaats geen officiële parkeerplaats van Schiphol zou zijn.... Maar alles was prima in orde! Volgende keer probeer ik ook weer hier te boeken,."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jurriejan Elken- 01-09-2019 "Niet duidelijk waar men op de terugweg moet instappen, parking 247 toch beter geregeld, geen overvolle bus waar men moet staan, en ook geen geklooi met koffers in een bus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-08-2019 "Perfect: goede aansluiting met de shuttel ook in de nacht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Prima plek om je auto te parkeren. Transfer met de bus ook goed. De bus stond klaar, vrij snel na instappen vertrok hij naar P3 en vervolgens naar P4. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Dikke prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeffrey van Weteringen- 04-07-2019 "Altijd fijn zo'n offciele parkeerplaats. Top geregeld en zat al snel in de shuttlebus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij P4 Schiphol

Het parkeren op Schiphol P4, wordt ook wel basis parking genoemd. Zoals de naam al doet vernoemen kunt u hier zonder te veel poespas parkeren. Wilt u eenvoudig parkeren, tegen lage tarieven? Dan zit u bij de P4 Basis Parking helemaal goed. Deze parkeerlocatie is zelfs goedkoper dan de P3 locatie én beschikt over een uitstekende shuttle service. U parkeert op de parkeerplaats en wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst wordt u weer opgehaald. De shuttlebus vertrekt elke 15 minuten vanaf de parkeerplaats, naast de halte bij de ingang van P4. Bij terugkomst vertrekken de bussen bij halte A5 tegenover het Schiphol Plaza. De bussen rijden 24/7, u kunt dus op elk moment van de dag en nacht parkeren. Let wel: Het reserveren van parkeren P4 Schiphol is verplicht. U kunt hier dus niet op het laatste moment nog terecht.

Specificaties en faciliteiten Schiphol parkeren P4

Zoals hierboven wordt omschreven komt deze locatie overeen met de P3 van het vliegveld. Dit is tevens de reden waarom P4 Schiphol veelvoudig geboekt wordt. Ben er daarom op tijd bij, zeker in het hoogseizoen! Wat u verder moet weten: Het reserveren van een parkeerplaats is hier mogelijk vanaf 3 dagen, u kunt het terrein gemakkelijk betreden middels een kentekenherkenning, er is camera toezicht, een slagboom én intercom aanwezig op de parking en de shuttle bussen van P4 rijden maar liefst 24 uur per dag, ieder kwartier op en neer naar de luchthaven.

Reviews vliegveld Schiphol P4

De P4 is een officiële vliegveld parking en dat maakt het een buitengewoon betrouwbare parking. Dat kunnen wij u blijven vertellen, maar dit laten we liever aan onze klanten over. Hierom worden alle terugkerende klanten uitgenodigd om de parking te beoordelen o.b.v. vriendelijkheid, service en locatie. Op die manier houden we samen de kwaliteit van de parking hoog en kunnen we toekomstige reizigers altijd een betrouwbare parking bieden. Heeft u zelf een parkeerervaring die u met ons wilt delen? Contact dan gerust onze gratis klantenservice. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )