#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 600M reizen 600M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
Bekijk beoordelingen

P3 Parkeren bij Weeze airport

Parkeren bij de officiële luchthaven van Weeze kunt u ook reserveren via Vliegen en Parkeren. Super gemakkelijk én altijd voor dezelfde prijs.  Parkeren Weeze Airport op de P3 locatie houdt in dat u op circa 500 meter afstand tot de terminal parkeert. Om bij de locatie te komen dient u ‘Flughafen Ring 1’ te volgen en door te rijden tot u de borden ziet van P3. U kunt deze parkeerplaats online reserveren middels de bekende betaalmethoden en vervolgens krijgt u van ons een reserveringsbevestiging. Middels kentekenherkenning zal de slagboom open gaan zodat u in kunt rijden. 

Lees meer
Adres parkeerplaats Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze
Loopafstand: 600M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P3 Weeze bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over P3 Weeze
P3 Weeze wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen van de Kruijs- 01-10-2018 "Kleine 5 tot 8 minuten lopen en redelijk goedkoop. Was wel weinig plek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

De tarieven van parkeren bij Weeze Airport

Op VliegenenParkeren.nl vindt u een aanbod van officiële parkeerplaatsen (zoals P3 Weeze) maar ook parkeerplaatsen van andere parkings. Zij brengen u middels een shuttlebus naar het vliegveld toe en zijn iets goedkoper. Op 8 dagen parkeren scheelt dit ongeveer €9.  Goedkoop parkeren Weeze doet u dus via ons en reserveert u direct zonder bijkomende kosten!

Het voordeel van reserveren via Vliegen en Parkeren

Wij helpen u op een zeer klantvriendelijke manier bij het uitkiezen van uw parking. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, chatten, WhatsAppen of te mailen. Dit is geheel gratis! Wij helpen u graag op weg bij het parkeren Weeze vergelijken zodat u een goede keuze kunt maken. Ook achteraf helpen we u graag (en gratis) indien u een wijziging wilt maken op uw reservering. We hebben geruime ervaring op dit gebied gezien we onze bezoekers van de website helpen bij het vinden van de juiste parkeerplaats sinds 2013!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )