#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 600M reizen 600M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

P3 Parkeren bij Weeze airport

Parkeren bij de officiële luchthaven van Weeze kunt u ook reserveren via Vliegen en Parkeren. Parkeren Weeze Airport op de P3 locatie houdt in dat u op circa 500 meter afstand tot de terminal parkeert. Om bij de locatie te komen dient u ‘Flughafen Ring 1’ te volgen en door te rijden tot u de borden ziet van P3. U kunt deze parkeerplaats online reserveren middels de bekende betaalmethoden en vervolgens krijgt u van ons een reserveringsbevestiging. Middels kentekenherkenning zal de slagboom open gaan zodat u in kunt rijden. Mocht u problemen ervaren, druk dan op de blauwe telefoon knop bij de slagboom en het control center staat altijd klaar om u verder te helpen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze
Loopafstand: 600M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P3 Weeze bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over P3 Weeze
P3 Weeze wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Tol- 17-09-2019 "We hebben een prima reis gehad gisteren, maar zijn niet te spreken over parkeren bij P3 Weeze! Omdat we met een groep (waaronder ook 3 kleine kinderen) reisden in 2 auto's leek het ons wel praktisch van te voren te reserveren voor de parkeerlocatie. Het in en uitrijden zou dan vlot kunnen verlopen was de gedachte. Echter bij uitrijden ging de slagboom niet open en gaf het apparaat aan dat we eerst langs de betaalautomaat moesten. Dat gedaan, maar uitrijden bleek pas mogelijk na opnieuw het volledige bedrag te betalen voor beide auto's!!! Daar kwam nog overheen dat iemand voor ons kennelijk zonder betalen was weggelopen. De betaalafhandeling was door het apparaat niet afgebroken. Toen we ons kaartje aanboden aan de betaalautomaat werd er ook geen alarm geslagen door het apparaat, maar is doodleuk ook het bedrag van de voorganger afgeschreven. Door de opgelopen vertraging en de vermoeide kinderen zijn we eerst maar al balend huiswaarts gekeerd...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozef Hulshof- 15-09-2019 "Voortreffelijk geregeld allemaal. Administratieve afhandeling duidelijk als P3 bijna vol is, dan is de afstand wel groot. Misschien is prijsdifferentatie een oplossing."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Makkelijk en duidelijk bestellen via de webshop. In en uit rijden zonder gedoe. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub van der Beek- 11-09-2019 "Goed 5 minuten lopen naar de hal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-09-2019 "Top plek om te parkeren. Echt op loop afstand. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carine Biesmans- 09-09-2019 "Beste. Uw service was 0. Ik heb 2 dagen op voorhand laten weten dat wij de parking moesten annuleren door een ziekenhuisopname, op het mailadres opgegeven op jullie website. Ik heb niks gehoord en het geld was natuurlijk weg.... Heel spijtig dat jullie dan vermelden dat er geannuleerd kan worden..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H. Koenders- 01-09-2019 "Prima voorziening."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank van Sluijters- 01-09-2019 "Duidelijke instrukties en ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra van Rooij- 31-08-2019 "Makkelijk te reserveren en je kan gelukkig ook zonder creditcard betalen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Walid Hedni- 30-08-2019 "Dichtbij en simpel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlijn Jansen- 26-08-2019 "Vertrok later dan aangeven en bijbetalen was niet nodig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Prima geregeld door kentekenplaat herkenning. Mooie afstand van terminal. Aanrader. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Goed georganiseerd. In eerste instantie onduidelijk bij het ontvangen van een kaartje of je de kaartautomaat nog moet gebruiken om eruit te rijden. Als je het kaartje in de automaat doet, geeft hij aan dat je moet betalen. Maar dit proces heb ik geannuleerd. De slagbomen herkenden het kenteken, dus uiteindelijk perfect. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Ideaal parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "stiptheid en vriendelijkheid zijn niet van toepassing bij deze review"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
CAH Martens- 06-08-2019 "Communicatie is goed geregeld. Parkeerplaats dicht bij vliegveld ; op loopafstand. Goede ervaring: wij zouden opnieuw gebruik maken van deze parkeeraanbieder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Super goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Makkelijk dat het op kenteken is en dat je geen papieren hoeft mee te nemen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Top dat slagboom gelijk op kenteken opende Niet duidelijk dat we kaartje die we bij ingang kregen moesten doen. Deze bij uitrijden toch weer gebruiken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P Leiwakabessy- 28-07-2019 "Minpunt: Bij het verlaten van parkeerplaats geen kenteken herkenning! Gelukkig na belletje en gegevenscontrole konden we uitrijden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Prima locatie, beetje onduidelijk dat je toch een kaartje moet nemen (bij de tweede poort). Maar ging prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Prima en snel te regelen, prima voor elkaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "P3 is kortbij de vluchthaven. Goed te lopen. Geen reden om p2 of p1 te boeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ed Peijnenburg- 15-07-2019 "Ik heb hier niet zo goede ervaring mee opgedaan. Toen ik op de luchthaven aankwam bij P3 ging de slagboom niet open. Ik kon ook niet meer terug omdat er auto`s achter mij stonden. Ik moest toen een ticket uit de automaat pakken om door te kunnen rijden. Op de luchthaven heb ik het nummer gebeld wat op mijn reserverings formulier stond maar die zeiden dat ik een ander nummer moest bellen. Ik heb dat toen gedaan maar daar gaven ze me weer een anders nummer (Duits) wat ik moest bellen. Heb ik niet gedaan was er een beetje klaar mee. Toen ik na een week het parkeer terrein wou verlaten ging dus de slagboom weer niet open. Ik heb toen op de bel gedrukt bij de automaat waar je eigenlijk je betaalde ticket moet ingeven. Daar kreeg ik een Duits bedrijf aan na mijn kenteken door gegeven te hebben deden ze de slagboom gelukkig open. Ik zou zeggen niet reserveren maar gewoon een ticket nemen als je het parkeer terrein oprijd. Er is altijd plaats genoeg ook in het hoog seizoen en heb je dit gezeik niet..... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert Rouwenhorst- 01-07-2019 "Goede ervaring met beteekking tot parkeerfaciliteiten, ik moest wegens persoonlijke omstandigheden in de parkeerperiode tussentijds terugvliegen naar Duitsland en werd vriendelijk geholpen om van her parkeerterrein te komen. Ik hoefde de uitrijkaart niet te genruiken bij het uitrijden zodat ik die in ern later stadium weer kon gebruiken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chantal Tenfelde- 26-06-2019 "Goed gegaan. Parkeerterrein is wel groot, maar druk. Even zoeken voor een parkeerplaats en dit was niet in eens het hoogseizoen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Alles verliep zonder obstakels en of onduidelijkheden! Aan te raden aan iedereen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan de Groot- 26-06-2019 "Het is goed geregeld en duidelijk aangegeven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Alles was goed, allen lopen veer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelo van den Berg- 11-06-2019 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Easy to park and close to the airport"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Boekings-bevestiging ontvangen via Mobian, de instructies bleken bij aankomst op parkeerterrein niet te kloppen. Contact opgenomen met Mobian, blijkt vervolgens dat er met een andere provider contact opgenomen dient te worden, vliegen en parkeren.nl - wijzigen de parkeerduur blijkt niet mogelijk. Vervolgens zowel Mobian als vliegenenparkeren gebeld. Beiden wijzen naar elkaar. Met andere woorden bijzonder ontevreden. Parkeren in Weeze kan prima bij andere aanbieders waar de service vele malen makkelijker verloopt en parkeren op P3 vooral niet doen via vliegenenparkeren, te duur, te omslachtig en service ontbreekt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ineke van den Ham- 07-06-2019 "Parkeren, lopen en vliegen is ideaal. Ik mis alleen wat wagentjes, met 3 tassen/koffers is het toch een flink stuk lopen. Ik was een paar uur te laat ivm vertraging, geen extra kosten gemaakt. Super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert de Korte - 07-06-2019 "Ik heb wel moeten zoeken. Het was mij niet bekend dat je door de poort heen moest om P3 te bereiken. Ik had op internet gekeken enzag dat P3 verder lag dan P1. Ik dacht dat de ingang, waar stond 3,-- betalen. Verderop werd mijn kenteken wel herkend en ging spontaan open. Bij vdertrek ging de 1 ste slagboom wel open en de 2 de niet moerst eerst kaartje in de automaat stoppen. Kan de 2 de slagboom ook niet op kentken werken?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Dirk Wassenaar- 24-05-2019 "Parkeren is prima, wel onduidelijk als je van te voren reserveert of kenteken herkenning werkt? Moest nl een kaartje trekken. Maar geen bewijs dat hij het kenteken herkend had Pas bij uitrijden bleek dat het oke was. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Kok- 23-05-2019 "Prima ! Klanten informeren dat ze met het ticket van het binnenrijden, ook kunnen uitrijden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen van de Kruijs- 01-10-2018 "Kleine 5 tot 8 minuten lopen en redelijk goedkoop. Was wel weinig plek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

De tarieven van parkeren bij Weeze Airport

Op VliegenenParkeren.nl vindt u een aanbod van officiële parkeerplaatsen (zoals P3 Weeze) maar ook parkeerplaatsen van andere parkings. Zij brengen u middels een shuttlebus naar het vliegveld toe en zijn iets goedkoper. Op 8 dagen parkeren scheelt dit ongeveer €9.  Goedkoop parkeren Weeze doet u dus via ons en reserveert u direct zonder bijkomende kosten!

Het voordeel van reserveren via Vliegen en Parkeren

Wij helpen u op een zeer klantvriendelijke manier bij het uitkiezen van uw parking. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, chatten, WhatsAppen of te mailen. Dit is geheel gratis! Wij helpen u graag op weg bij het parkeren Weeze vergelijken zodat u een goede keuze kunt maken. Ook achteraf helpen we u graag (en gratis) indien u een wijziging wilt maken op uw reservering. We hebben geruime ervaring op dit gebied gezien we onze bezoekers van de website helpen bij het vinden van de juiste parkeerplaats sinds 2013!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )