#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

P3 Schiphol Airport

Gaat u wat langer op vakantie en moet u dus lang parkeren Schiphol? Dan is het goed te weten dat u hiervoor bij een ruim aanbod terecht kunt. De officiële parkeerplaatsen van Schiphol zijn direct via onze website te reserveren. Bij P3 Schiphol kunt u overdekt en onoverdekt parkeren. De parkeerplaatsen heten dan ook officieel P3 Schiphol Terrein en P3 Schiphol Garage. Beide parkeerplaatsen zijn gevestigd op dezelfde locatie, vanaf de snelweg staat het aangegeven middels borden en het is makkelijk bereikbaar. De parkeerplaats van P3 Schiphol is 24/7 geopend en beveiligd middels videotoezicht. U kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis en zo weet u zeker dat uw auto op een veilige en betrouwbare locatie staat. De locatie is voorzien van elektrische laadpunten en mindervaliden parkeerplaatsen, deze zijn echter helaas niet online te reserveren.

Let op: dit is de officiële P3 parkeerplaats van Schiphol! Ook P1 Schiphol en P4 Schiphol zijn nu direct via Vliegen en Parkeren te reserveren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met P3 Schiphol bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over P3 Schiphol
P3 Schiphol wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jose van Ditmarsch- 22-09-2020 "telefonisch onbereikbaar, trage reactie op mail, dusdanig dat wijziging niet meer mogelijk was. Volgender keer ga ik direct bij schiphol boeken, is nog goedkoper ook en je kunt zelf wijzigen als dat nodig is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Rink- 14-09-2020 "Heel gemakkijk te regelen, snel een plaats kunnen vinden in de garage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Gulickx- 14-09-2020 "Kan alleen maar zeg een super goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Baki Karakurt- 19-08-2020 "1x dag voor me vakantie geregeld. Helemaal top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2020 "Prima parkeerplek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2020 "Prima parkeer aanbieder!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2020 "gewoon goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2020 "Perfect geregeld , thuis geboekt en alles liep zoals gepland"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Hovius- 02-08-2020 "Goede instruktie hoe en waar te parkeren ook bus transfer ws weer goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2020 "prima plek, goede en vlotte verbinding met de shuttlebus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Oscar Lakeman- 29-07-2020 "Alles snel en goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2020 "Geen problemen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cees Kleijwegt- 24-07-2020 "Erg makkelijk. Snelle transfer naar vertrekhal. Erg tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2020 "Goede prijs/kwaliteit. Snel geboekt. Snel geparkeerd. Veilig. Pendelbus stond gereed bij aankomst en vertrek. Wij zijn zéér tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.J. Deurloo- 20-07-2020 "Prima !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eline Blom- 14-07-2020 "Altijd p3 en ik reis veel , makkelijk, bus vervoer snel , vollop parkeerplek "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-07-2020 "Heen ging prima, terug drama, kwam geen bus en na 3x bellen en een uur verder, waarbij gezegd werd; de bus rijdt elke 10 minuten een taxi genomen. Bij aankomst P3 stonden de bussen daar gewoon te wachten op mensen die zouden vertrekken?? Aan de thuiskomers wordt niet gedacht? Slechte zaak."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JOS VAN DE GIESEN- 17-02-2020 "Parkeren is OK, echter ik zou verwachten dat de slagboom opend via nummer herkenning, nu moest nog steeds de creditcard worden ingevoerd bij aankomst en kaartje met barcode bij vertrek. Maar het kenteken was opgegeven bij de reservering"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-02-2020 "Inderdaad heel (gebruikers)vriendelijk dat online reserveren. Kan nog beter door iets duidelijker aan te geven dat het belangrijk is het nummer van de parkeerplek goed te onthouden en ergens - bijvoorbeeld op het parkeerticket - op te schrijven. Als dan het zicht op je geparkeerde auto ontnomen wordt door een grote bouwbus, kun je zo elke twijfel voorkomen en rechtstreeks naar de parkeerplek toelopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-01-2020 "Misschien hebben we het gemist maar we misten een duidelijke plattegrond van het park terrein zeker in het donker ( voor ons eerste keer) hadden wij moeite om auto terug te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
LINDA JANSSEN- 07-01-2020 "Perfect !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André Plagmeijer- 03-01-2020 "Bij inrijden herkende de camera ons kenteken, maar kregen toch een kaartje. Bij uitrijden herkende de camera ons kenteken niet en moesten we het kaartje invoeren, daar hadden we echter niet op gerekend (kaartje niet bewaard). Onze auto was niet geregistreerd bij binnenkomst. Na hulp van vriendelijke dame bij de slagboom deed de (niet zo vriendelijke) receptionist de slagboom open. Voor mij was het onduidelijk dat het kaartje bewaard moest worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-12-2019 "Fijne parkeerplaatsen , overzichtelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-12-2019 "Alles perfect geregeld. Onze auto stond op een prima plaats. Lopend naar de bus goed te doen. Bij terugkomst weer snel in de bus naar de parkeerplaats en dus ook snel weer op weg naar huis. Zeer aan te bevelen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-11-2019 "Alles liep soepel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "Heel erg handig Op kenteken parkeren is gewoon aankomen parkeren en na de reis auto ophalen en weer weg rijden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-11-2019 "Het is in theorie een prachtige manier van parkeren, maar de kenteken herkenning laat duidelijk te wensen over. Dus uitrijden ging zeker niet vlekkeloos"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold van Kevelaar- 11-10-2019 "Deze keer een onaangename verrassing bij terug keer van vakantie. We hadden gereserveerd en betaald voor 9 dagen parkeren in de garage. Bij de slagboom voor uitrijden moesten we volgens de kaartautomaat eerst even 27.50 euro !!! overmaken voordat we verder konden. Achter ons natuurlijk veel wachtende automobilisten, dus maar gauw betaald. Toen naar `t kantoortje van de parkeergarage en om uitleg gevraagd. Daar werd onze boeking gecontroleerd, bleek allemaal in orde, maar deze medewerkster kon ons geen verklaring geven betreffende die 27.50 eur. Ze gaf ons `t e-mail adres van `t bedrijf die ons geld had geincasseerd (parking@schiphol.nl ) stuur een mailtje en alles zou goed komen werd er gezegd. Alle bewijs stukken door-gemaild. Een dag later al bericht, ze gaan `t bedrag binnen 7 dagen terug storten, met excuus voor `t ongemak. Dus al met al netjes afgewerkt. Wat ik eigenlijk niet correct vind is dat we voor 9 dagen hadden gereserveerd, en maar 8 dagen van de parkeergarage gebruikt gemaakt te hebben ze geen geld retour geven. Andersom is als je voor 8 dagen reserveer en je komt een dag later moet je natuurlijk bij betalen (dit is dan wel weer correct) Maar alles bij elkaar is P3 garage een hele mooie stalling met veel ruimte tussen de parkeerplaatsen, veel licht en goede bewijzering. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het parkeerproces bij P3 Schiphol

Wanneer u online een reservering maakt bij Schiphol P3 dan is het belangrijk dat u uw kenteken goed invoert. U rijdt namelijk in en uit middels kentekenherkenning. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de parkeerplaats, het adres is Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol. Eenmaal aangekomen rijdt u dus in met kentekenherkenning, bij de ingang van de parkeerplaats van P3 Schiphol Airport is een handig punt voor uw bagage, zo hoeft u niet veel met uw bagage te sjouwen. U wordt vervolgens middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze shuttlebussen rijden iedere 10 minuten en u bent ongeveer 5 minuten onderweg. Houdt dus altijd rekening met enige wachttijd. Bij terugkomst vertrekt de shuttlebus bij de terminal tegenover de taxi- en bushaltes. U vindt het gehele proces ook terug op de reserveringsbevestiging die u via de mail krijgt.

De reviews en ervaringen van onze klanten

De officiële parkeerplaats zijn altijd goed geregeld, vandaar ook de goede reviews die u op onze website terugvindt. Wij geven iedere klant de mogelijkheid onze website en de parkeeraanbieder te beoordelen. Zo weten wij wat we aanbieden en kunnen we tevens de kwaliteit van onze website waarborgen. Gaat u voor parkeren P3 Schiphol, dan zijn wij zeer benieuwd naar hoe u het parkeren ervaren heeft en zien uw review graag terug!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b