#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

P3 Groningen Airport

De officiele parkeerplaatsen zijn bij de meeste luchthavens ontzettend duur. Gelukkig is dit bij Groningen Airport, ook wel Vliegveld Eelde genoemd, niet het geval. Parkeren Vliegveld Eelde kan namelijk tegen zeer scherpe tarieven. De goedkoopste parkeerplaats is P3 Groningen. Hier parkeert u op slechts 4 minuten loopafstand en u kunt uw autosleutels zelf op zak houden. De parkeerplaats is gelegen op de Machlaan 44 te Eelde. Deze parkeerplaats is niet geheel geasfalteerd, uw auto staat namelijk geparkeerd op grind. Het terrein van P3 Groningen Airport is verder wel netjes afgesloten middels omheining en een slagboom. Het parkeren gaat via kentekenherkenning, hierover vindt u verderop de pagina meer informatie.

Lees meer
Adres parkeerplaats Machlaan 44, 9761TK Eelde
Loopafstand: 4min
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P3 Groningen bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over P3 Groningen
P3 Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-07-2020 "Goed bereikbare parking en dichtbij vlieghaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2020 "Geen gebruik kunnen maken van de P. Wegens annulering reis / Corona. Voucher of geld terug. Wij hebben een doorlopende reis- en annuleringsverzekering lopen. (AEGON) Doordat wij geen annuleringsverzekering hebben afgesloten bij de P in Eelde krijgen we niet het volledige bedrag terug. Begrijp ik niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Zwart- 04-03-2020 "we hebben alles via internet kunnen regelen en geen personeel gezien, maar het was allemaal perfect geregeld. vooraf parkeerkaart en slagbomen gingen bij aankomst en vertrek open. en het geheel was betaalbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk hiemstra- 04-02-2020 "Geboekt via internet en betaald met creditkaart,kom voor de slagboom en kom er niet in.Na het indrukken van de informatieknop gaat de slagboom open.Na de vakantie kom ik het parkeerterrein niet af,na ingreep van een medewerker alsnog het terrein kunnen verlaten.Dus geen positieve ervaring."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jantinus Haveman- 14-01-2020 "Goed te doen ...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-01-2020 "Prima parkeerplek en vlakbij. Vooraf betaald en daardoor kon ik met kentekenherkenning zo naar binnen. Ik had verwacht dat bij vertrek kentekenherkenning dan ook zou werken maar toen was een reserveringsnummer + kaartje nodig... gelukkig kon door oproep via intercom de slagboom alsnog snel open worden gedaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren middels kentekenherkenning

Het is zeer belangrijk dat u uw kenteken goed invoert. U betreedt de parkeerplaats van P3 Vliegveld Eelde namelijk door herkenning van uw kenteken. Het proces is zeer simpel, zowel bij aankomst als bij terugkomst. Op de dag van vertrek rijdt u naar de Machlaan 44, 9761 TK in Eelde. We raden aan een up-to-date navigatiesysteem te gebruiken. Bij aankomst gaat de slagboom open zodra uw kenteken gelezen en geaccordeerd is. U kunt uw auto vervolgens parkeren en na een wandeltocht van 4 minuten bent u op de luchthaven.

Bij terugkomst kunt u simpelweg weer te voet naar de parkeerplaats van Groningen P3.  De route en loopafstand zijn natuurlijk precies hetzelfde als op de heenweg. U kunt het terrein oplopen, instappen en simpelweg het terrein afrijden. Zo bent u eenvoudig en snel weer onderweg.

Bekijk en lees onze klantreviews

Wilt u weten hoe anderen het parkeren bij Vliegveld Eelde P3 ervaren? Bekijk dan onze klantreviews. Wij geven namelijk al onze klanten de kans het parkeren te beoordelen en de ervaring te delen. Daarom krijgt u na het maken van een reservering een uitnodiging om onze website, dus het vergelijkings- en reserveringsproces te delen. Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging het parkeren te beoordelen. Uw mening draagt bij aan het rapportcijfer van de parkeeraanbieder!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b