#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

P3 Parkeren Charleroi Airport

Wilt u uw auto veilig maar goedkoop parkeren bij vliegveld Charleroi dan is Parking Charleroi Low Cost een prima optie. Deze parkeergelegenheid is gelegen op slechts 1,8 kilometer afstand wat betekend dat de reistijd naar het vliegveld slechts 5 minuten bedraagt. De volledig nieuwe parkeergelegenheid biedt plek aan ruim 420 voertuigen. Er is dus voldoende plek, echter is het raadzaam om vooraf een reservering te maken.

Lees meer
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Brussels Airport P3 bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Parkeerplaats reserveren bij Charleroi

Hier kunt u de parkeergelegenheid bekijken en eventueel een reservering maken. De prijzen van lang parkeren bij Brussel Charleroi kunt u gemakkelijk op Vliegen en Parkeren vergelijken. Op onze website vindt u alleen parkeerplaatsen bij Charleroi die ingeschreven zijn in een ondernemingsregister. Zodoende bent u er zeker van dat u uw auto parkeert bij een gespecialiseerd bedrijf in plaats van een particulier.

Lang parkeren luchthaven Charleroi

Uw auto parkeren bij Charleroi heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van het op en neer laten rijden door bekenden. U bent in vele gevallen namelijk meer geld kwijt aan benzine dan dat u besteed aan het parkeren van uw auto. Tevens wordt u naar vliegveld Charleroi Airport gebracht en weer opgehaald. Dit wordt shuttle parkeren genoemd en is geheel gratis. Long parking is al voor velen een uitkomst gebleken en ook Parking Chaerleroi low Cost staat te boek als een zeer prettig bedrijf om uw auto te parkeren. Voor meer informatie kunt u terecht op het contactformulier op onze website.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b