#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

P3 Parkeren Charleroi Airport

Wilt u uw auto veilig maar goedkoop parkeren bij vliegveld Charleroi dan is Parking Charleroi Low Cost een prima optie. Deze parkeergelegenheid is gelegen op slechts 1,8 kilometer afstand wat betekend dat de reistijd naar het vliegveld slechts 5 minuten bedraagt. De volledig nieuwe parkeergelegenheid biedt plek aan ruim 420 voertuigen. Er is dus voldoende plek, echter is het raadzaam om vooraf een reservering te maken.

Lees meer
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Brussels Airport P3 bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeerplaats reserveren bij Charleroi

Hier kunt u de parkeergelegenheid bekijken en eventueel een reservering maken. De prijzen van lang parkeren bij Brussel Charleroi kunt u gemakkelijk op Vliegen en Parkeren vergelijken. Op onze website vindt u alleen parkeerplaatsen bij Charleroi die ingeschreven zijn in een ondernemingsregister. Zodoende bent u er zeker van dat u uw auto parkeert bij een gespecialiseerd bedrijf in plaats van een particulier.

Lang parkeren luchthaven Charleroi

Uw auto parkeren bij Charleroi heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van het op en neer laten rijden door bekenden. U bent in vele gevallen namelijk meer geld kwijt aan benzine dan dat u besteed aan het parkeren van uw auto. Tevens wordt u naar vliegveld Charleroi Airport gebracht en weer opgehaald. Dit wordt shuttle parkeren genoemd en is geheel gratis. Long parking is al voor velen een uitkomst gebleken en ook Parking Chaerleroi low Cost staat te boek als een zeer prettig bedrijf om uw auto te parkeren. Voor meer informatie kunt u terecht op het contactformulier op onze website.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )