#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.9
Bekijk beoordelingen

P2 Groningen Airport

De parkeerplaats P2 Groningen is een officiële parkeerplaats van de luchthaven. Hier kunt u, in tegenstelling tot vele andere luchthavens, wel parkeren tegen scherpe tarieven. U parkeert uw auto op het adres Machlaan 10, 9761 TK in Eelde. Na het parkeren vervolgt u uw reis naar de luchthaven te voet, u bent slechts 1 minuut onderweg! Eenvoudiger kunnen we het parkeren Groningen Airport niet maken! Uw auto parkeert u op een parkeerplaats die goed beveiligd is en waar u uw auto met een gerust gevoel kunt achterlaten. Zo is de parkeerplaats van P2 Groningen Airport uitgerust met camerabeveiliging en afgesloten dankzij een omheining en slagbomen. Daarnaast kunt u uw autosleutels gewoon zelf meenemen op reis en is het terrein verder geheel verlicht en geasfalteerd.

Lees meer
Adres parkeerplaats Machlaan 10, 9761 TK Eelde
Loopafstand: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P2 Groningen bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over P2 Groningen
P2 Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met 9.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-03-2020 "Fijne parkeerplaats. Alleen de toegang was lastig omdat het reserveringsnummer niet werkte. Gelukkig stond achter ons iemand die op de luchthaven werkte en hij heeft ons geholpen. Bij het uitrijden hadden we hetzelfde euvel ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rik Dogger- 29-02-2020 "Echt top, goede service ook. Bij aankomst bleek onze reservering niet bij het vliegveld (Groningen) bekend te zijn. Toen maar een kaartje getrokken. Telefonisch contact gehad met VliegenEnParkeren en zij zouden het regelen. Aan de telefoon werd ik al gerust gesteld en bij terugkomst was alles geregeld. Geen moment getwijfeld. Vriendelijke mensen en waar voor je geld. Ik zou iedereen VliegenEnParkeren aanraden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren middels kentekenherkenning

Het parkeren op loopafstand wordt gecombineerd met kentekenherkenning. Wanneer u een online reservering heeft gemaakt wordt uw kenteken bij aankomst bij P2 Vliegveld Eelde automatisch gelezen en zal de slagboom automatisch openen. Let dus goed op dat u uw kenteken juist invoert. U kunt na het parkeren simpelweg te voet naar de luchthaven, u bent slechts 1 minuut onderweg aangezien de parkeerplaats direct tegenover de luchthaven gevestigd zit.

Bij terugkomst loopt u na de landing en in het ontvangst nemen van de koffers weer terug naar de parkeerplaats van Groningen P2. U kunt hier gewoon het terrein op lopen, instappen en het terrein verlaten middels kentekenherkenning. Zo bent u dus altijd snel weer op weg en heeft u minimaal tijdsverlies van het parkeren.

Bekijk en lees onze klantreviews

Wilt u weten hoe het parkeren Vliegveld Eelde P2 eraan toe gaat? Dat kan door onze klantreviews te lezen. Wij geven namelijk iedereen de kans zijn of haar mening en ervaring te delen. Daarnaast bieden wij in het kader van transparantie extra informatie aan over het parkeren en de parkeeraanbieders. Zo kunt u vanuit objectief oogpunt geïnformeerd worden en zo een weloverwogen keuze maken.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b