#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 50M reizen 50M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

P1 Parkeren bij Weeze Airport

Bij Vliegen en Parkeren kunt u nu ook de officiële parkeerplaatsen van luchthaven Weeze reserveren. De P1 vormt samen met de P2 en P3 het officiële parkeren Weeze Airport aanbod. De P1 locatie is gelegen direct voor de terminal van Weeze Airport, op crica 1 minuut loopafstand. Super handig omdat u hierdoor er zeker van bent dat u niet ver hoeft te lopen met uw koffers en tijdig bij de vertrekhal aankomt. Zo kunt u dus met een relaxed gevoel op vakantie gaan. Deze parking is eenvoudig te bereiken vanaf de Flughafen Ring 1, wanneer u Weeze Airport nadert staat de P1 locatie met borden aangegeven. Vanwege de ligging is het parkeerterrein ook geschikt voor als u wilt kort parkeren. Het entree tarief is €3,-  hiermee kunt u het eerst uur gratis parkeren. U kunt de P1 parkeerplaats gemakkelijk bij Vliegen en Parkeren reserveren. Hierop krijgt u van ons een reserveringsbevestiging toegestuurd met alle aanvullende informatie.  

Let op: een reservering zonder annuleringsverzekering kan uiterlijk 48 uur voor aanvang geannuleerd worden. Mits u op tijd annuleert houden wij de gebruikelijke 15% annuleringskosten in. 

Lees meer
Adres parkeerplaats Flughafen-Ring 1 47652 Weeze
Loopafstand: 50M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P1 Weeze bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over P1 Weeze
P1 Weeze wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Desiree Leenders- 02-03-2020 "Alles klopte! Dichtbij ingang vertrekhal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
paul janssen- 01-03-2020 "Slecht kon bij aankomst niet uitrijden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frits Bijkerk - 17-02-2020 "Top "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Olga Bot- 01-02-2020 "Zeer tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BWF Hüsken- 26-11-2019 "Uiterst plezierig om zo dicht bij een vertrekhal te kunnen parkeren, zonder hinderlijke interventie van personen of apparaten. Klasse model!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Reservering via internet. Oprijden, parkeren en vertrekken zonder problemen op basis van opgegeven kenteken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel Stroucken-van Kempen- 04-10-2019 "Super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Kiers- 24-09-2019 "Helaas door ziekte geen gebruik kunnen maken van Uw parkeerplaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anna Maria Seijnder de Vaan- 06-09-2019 "Helemaal super. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Nadat we thuis gereserveerd hadden richting P1 op de luchthaven Weeze. Daar aangekomen ging de slagboom direct voor ons open en we konden pal voor de aankomst/vertrekhal parkeren. Bij terugkomst ging alles wederom even soepel!! Aanradertje dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R.R.M. Van Grunsven - 08-08-2019 "Genept. Gewoon kut"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.A. van Florestein- 06-08-2019 "We hebben voor 11 dagen parkeren €128 euro betaald, terwijl een vriendin die naast ons had geparkeerd maar zonder te reserveren slechts €100 kwart was voor 14 dagen. Ik voel me bekocht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JOOP DOMINICUS- 01-08-2019 "zeer goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Zoals je het wenst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Burggraaf- 12-06-2019 "Zeer goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij P1 Weeze Airport

Op het moment dat u het P1 Weeze Airport parkeerterrein betreed, kiest u zelf waar u uw auto parkeert. Super handig, zo loopt u bij terugkomst direct naar uw auto en vertekt u binnen no-time huiswaarts. Bij het verlaten van het parkeerterrein worden de slagbomen bij de uitrit door middel van nummerbord herkenning automatisch geopend.

Specificaties en faciliteiten P1 Weeze airport

Als u uw auto parkeert bij P1 Weeze dan bent u er zeker van dat u een parkeerplaats heeft gekozen met een zeer gunstige ligging. Daarnaast biedt deze parking ook nog speciaal gereserveerde parkeerplaatsen voor mensen die slecht te been zijn. Deze zijn gelegen in de eerste rij van het P1 Weeze Airport parkeerterrein. Let op: de parkeerplaatsen zijn onbewaakt.

Reviews en beoordelingen P1 Weeze airport  

Bij Vliegen en Parkeren vinden wij het belangrijk dat u eerlijk en transparant wordt geholpen met het vinden van de juiste parkeerplaats. Om de betrouwbaarheid van ons aanbod te waarborgen plaatsen wij reviews van klanten. Iedere klant die bij via onze website heeft geboekt, krijgt na het parkeren een uitnodiging gestuurd om hun parkeerervaring met u en ons te delen. Zodoende kunnen wij via onze website de betrouwbaarheid van het aanbod garanderen.  

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b