#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 100M reizen 100M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

P1 Schiphol Airport

Jaarlijks beginnen miljoenen vliegreizigers hun reis op Schiphol. Ondanks de luchthaven uitbreidt in parkeerplaatsen en met innovatieve manieren het Schiphol parkeren probeert te verbeteren, blijft dit een hectisch proces met talloze mogelijkheden. U kunt namelijk kiezen voor een  parkeermogelijkheid op de luchthaven zelf, maar ook voor een parking in de buurt daarvan. Beide parkeerfaciliteiten zijn via ons platform te boeken. Het parkeren P1 Schiphol is uiteraard direct op het vliegveld. Alle informatie over deze P1 parking Schiphol vindt u hieronder.

Lees meer
Adres parkeerplaats Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol
Loopafstand: 100M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P1 Schiphol bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over P1 Schiphol
P1 Schiphol wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noud van Zuydeweyck- 12-08-2019 "Makkelijker dan dit wordt het niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parking P1 Schiphol

Op P1 Schiphol heeft men de keuze uit twee ‘locaties’, namelijk enerzijds de Holiday Parking en anderzijds het kort parkeren Schiphol P1. Het verschil zit hem in de tijdsduur die u verblijft. Op de kort parkeren locatie mag u namelijk tot een maximum van 48 uur uw auto parkeren, indien u langer wegblijft is de P1 Holiday Parking meer geschikt. De kort parkeren en lang parkeren Schiphol P1 bevinden zich op dezelfde locatie, deze laatste kan online geboekt worden.  

Specificaties en faciliteiten Schiphol parkeren P1

Indien u een boeking maakt bij de P1 Holiday Parking staat u al binnen 6 minuten in de vertrekhal van Schiphol! Bovendien kunt u hier kiezen voor zowel het overdekt als niet overdekt parkeren. De parking bevindt zich aan de Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol in Haarlemmermeer. In de parkeergarage is het elektrisch opladen van uw auto mogelijk, maar deze oplaadpunten zijn online helaas niet te reserveren. Let wel: U kunt hier alleen terecht met een online reservering! Daarbij geldt: Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper. Boek daarom gauw uw parking, indien u wilt parkeren op Schiphol P1.

Reviews vliegveld Schiphol P1

Helaas kunnen wij niet bij elke parkeerervaring aanwezig zijn. Het is daarom des te belangrijk dat onze klanten hun parkeerservice beoordelen. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van het aanbod op onze website waarborgen en blijven we op de hoogte van de service parkeren Schiphol P1. Bij terugkomst ontvangen klanten een uitnodiging om de parking te beoordelen en wanneer een parking meerdere keren onder verwachtingen presteert, verwijderen wij deze van de website. Dat houdt in dat u via ons platform altijd een betrouwbare parking boekt. Begin zorgeloos aan uw reis, bespaar op parkeerkosten en boek uw parkeerplek in voren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )