#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 100M reizen 100M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

P1 Schiphol Airport

Wilt u graag bij de officiële parking van Schiphol parkeren? Naast P3 en P4, kunt u ook P1 Schiphol Airport reserveren via onze website. Deze mogelijkheid biedt u veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de korte reistijd van zes minuten die u simpelweg te voet af kunt leggen! Bovendien heeft u hier de keuze voor zowel het overdekt als onoverdekt parkeren. Bij P1 Airport Schiphol zijn er elektrische laadpunten aanwezig, let wel; deze zijn in voren niet te reserveren. Omdat u hier slechts terecht kan met een online reservering, is het verstandig tijdig te boeken. Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper. Het terrein is uiterst goed beveiligd met vele camera’s en 24/7 bewaking. Schiphol Airport P1 is dag en nacht geopend en daarmee ten alle tijden beschikbaar.

Lees meer
Adres parkeerplaats Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol
Loopafstand: 100M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P1 Schiphol bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over P1 Schiphol
P1 Schiphol wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-03-2020 "Ik had een reservering gedaan voor lang parkeren. P1 holidayparking parking. Dat deze parking dezelfde was als P1 kort parkeren was voor mij erg verwarrend en gaf dam ook aardig wat stress! !! Dus misschien bij boeking even aangeven P1 holidayparking is P1 kort parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-02-2020 "Dichtbij parkeren en geen enkel probleem.alles verliep soepel. Gemak dient de mens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noud van Zuydeweyck- 12-08-2019 "Makkelijker dan dit wordt het niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeerproces P1 Schiphol

Zoals eerder vermeld, ligt P1 Luchthaven Schiphol slechts op zes minuten loopafstand van de terminal af. Deze vorm van parkeren is zeer eenvoudig en uiterst geschikt indien u van niemand afhankelijk wilt zijn. U kunt zelf uw voertuig parkeren op Airport Schiphol P1. Vervolgens loopt u met uw bagage naar de terminal.

Reviews P1 Schiphol

Helaas kunnen wij niet bij elke parkeerervaring aanwezig zijn. Het is daarom des te belangrijk dat onze klanten ons voorzien van feedback. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van het aanbod op onze website waarborgen. Klanten ontvangen een uitnodiging om Luchthaven Schiphol P1 te beoordelen en wanneer een parking meerdere keren onder verwachtingen presteert, verwijderen wij deze van de website. Dat houdt in dat u via ons platform altijd een betrouwbare parking boekt!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b