#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 100M reizen 100M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
Bekijk beoordelingen

P1 Schiphol Airport

Wilt u graag bij de officiële parking van Schiphol parkeren? Naast P3 en P4, kunt u ook P1 Schiphol Airport reserveren via onze website. Deze mogelijkheid biedt u veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de korte reistijd van zes minuten die u simpelweg te voet af kunt leggen! Bovendien heeft u hier de keuze voor zowel het overdekt als onoverdekt parkeren. Bij P1 Airport Schiphol zijn er elektrische laadpunten aanwezig, let wel; deze zijn in voren niet te reserveren. Omdat u hier slechts terecht kan met een online reservering, is het verstandig tijdig te boeken. Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper. Het terrein is uiterst goed beveiligd met vele camera’s en 24/7 bewaking. Schiphol Airport P1 is dag en nacht geopend en daarmee ten alle tijden beschikbaar.

Let op: u parkeert op hetzelfde adres als P1 kort parkeren. Enkel met een reservering kunt u hier het parkeerterrein betreden en langer dan de benoemde 48 uur parkeren. 

Lees meer
Adres parkeerplaats Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol
Loopafstand: 100M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met P1 Schiphol bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over P1 Schiphol
P1 Schiphol wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alex Bolland- 14-08-2020 "Vanaf boeking tot uitrijden na de vakantie liep zoals gepland. Locatie zeer dichtbij waardoor je niet hoeft te zeilen met je koffers en in no time je bagage kunt inchecken. Wij doen dit al jaren zo. Blijven we ook zeker doen ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2020 "Het verliep allemaal vlekkeloos! Fantastisch!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
TH M Kaandorp- 02-08-2020 "Wij hebben het parkeren als zeer prettig ervaren "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Beijnhem- 31-07-2020 "Heel fijn om op P1 de auto te kunnen parkeren. Vakantie gevoel begint gelijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Vereecken- 23-07-2020 "Heel goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Mols- 08-07-2020 "Heel fijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-07-2020 "Prima parkeerplek. Goed te vinden en duidelijke verbinding met de terminals."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2020 "Top geregeld en vlakbij de terminal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philip Poortmans- 13-06-2020 "Bijzondere COVID situatie met parkeeroptie vlakbij terminal aan erg correcte prijzen! Alleen beetje onduidelijk, met name de naamgeving, dus ik twijfelde of ik juist zat. Prima telefonische ondersteuning."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
michiel de Vries- 03-06-2020 "Zeer verwarrende en stressvolle aankomst. P1 holidayparking geboekt voor een week. Bij aankomst zie ik alleen P1 0 tot 48 uur op de borden. Na twee rondjes toch maar P1 opgereden. Totaal in de stress: moet ik nu een week per uur betalen? Telefoonnummer die bij de boeking staat pas na 9 uur bereikbaar. Geen loket te vinden. Is het zo moeilijk om bij de reservering te vermelden dat je wél op P1 0-48 uuur moet staan, ondanks dat je voor langer geboekt hebt?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-05-2020 "Prima geholpen aan slagboom. Mijn reserveringnummer werd niet herkend, maar na wat speurwerk (achternaam en kenteken) kwam het goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-03-2020 "Ik had een reservering gedaan voor lang parkeren. P1 holidayparking parking. Dat deze parking dezelfde was als P1 kort parkeren was voor mij erg verwarrend en gaf dam ook aardig wat stress! !! Dus misschien bij boeking even aangeven P1 holidayparking is P1 kort parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-02-2020 "Dichtbij parkeren en geen enkel probleem.alles verliep soepel. Gemak dient de mens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noud van Zuydeweyck- 12-08-2019 "Makkelijker dan dit wordt het niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeerproces P1 Schiphol

Zoals eerder vermeld, ligt P1 Luchthaven Schiphol slechts op zes minuten loopafstand van de terminal af. Deze vorm van parkeren is zeer eenvoudig en uiterst geschikt indien u van niemand afhankelijk wilt zijn. U kunt zelf uw voertuig parkeren op Airport Schiphol P1. Vervolgens loopt u met uw bagage naar de terminal. Zoals eerder benoemd parkeert u op hetzelfde parkeerterrein als P1 kort parkeren. Dit terrein is normaal gesproken enkel te gebruiken wanneer u maximaal 48 uur wilt parkeren. Met een reservering kunt u echter gewoon het terrein betreden en de door u gereserveerde parkeertermijn benutten. 

Reviews P1 Schiphol

Helaas kunnen wij niet bij elke parkeerervaring aanwezig zijn. Het is daarom des te belangrijk dat onze klanten ons voorzien van feedback. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van het aanbod op onze website waarborgen. Klanten ontvangen een uitnodiging om Luchthaven Schiphol P1 te beoordelen en wanneer een parking meerdere keren onder verwachtingen presteert, verwijderen wij deze van de website. Dat houdt in dat u via ons platform altijd een betrouwbare parking boekt!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b